Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnanpro

Przyczyną prawictwa nie jest wygląd, ale charaker

Polecane posty

Trzeba znać swoje ograniczenia. Jak to ktos kiedyś ładnie ujął: wyżej dupy nie podskoczysz.

Praca na sobą-> próby polepszenia swojej sytuacji życiowej, w każdym aspekcie, szukania pracy też. Zresztą nie widzę powiązania z rachunkami.

To jakieś górnolotne bzdety. Mi są potrzebne konkretne rzeczy, a nie jakieś dziwne teorie.

E tam górnolotne. Po prostu coś robisz. Rozwijasz zainteresowania, umiejętności, a nie poddajesz się i cofasz.

Dlaczego wyrywasz z kontekstu?:D Prawiczek powiedział, że jest nudny i nic nie umie, więc do tego nawiązałam.

Akurat mam jeszcze real. A tutaj wszyscy ci pomarańczowi wyzywają cię od ścierwa jak im nie przytakujesz, bo to niewygodne.

Gość gttts
"Kiedyś byłem podrywany, jak byłem młodszy" kolejny prawik, ktory byl podrywany. juz chyba wszyscy byli, oprocz mnie. chociaz niby rezultat ten sam

Gość hehehe hahaha
Alles klar ma misję zbawiania prawików, może liczy, że któryś się w niej zakocha :D

Gość een333
Faith jest jebnięty :O Co z tego ,ze masz wyglad jesli srodek do dupy? Kto z takim pustakiem wytrzyma ? Chyba rownie sliczna i słitaśna idiotka

Ei z tymi pomarańczowymi to nawet szkoda nawiązywać interakcję bo powyzywają i zaraz spierdalają. hehehe

AIles Klar a nie jesteś czasem Nastoletnią pod innym nickiem? co Cię do prawiczków ciągnie?

Nie to nie ja. Jestem całkiem nowa. A z prawiczkami gadam, bo oni podejmuja jakiś dialog (nie to co te pomarańczowe), a pozatym kiedyś się nawiązała już dyskusja i to jakby kontynuacja.