Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eweLinka ;))

makijaz eyelinerem!

Polecane posty

cześć. Chciałabym zacząc malowac się eyelinerem.. tylko nie bardzo wiem jak to robic :/ i jak malowac oko :/ czy tylko gorna kreske, czy dolna tez.. ehh kiedys mialam eyeliner z twardym pedzelkiem, było mi łatwiej malowac, byl sztywny. Kupiłam eyeliner ze zwykłym pedzelkiem i troche nierowno wychodzi :/ doradźcie cos dziewczyny :(

Możesz się malować jak chcesz,jak chcesz mocniejszy makijaż to kreski na górze i na dole,a jak lżejszy,to tylko jedną

Gość twims
Nie rób kresek na dole, to koszmarnie wygląda..

mi pasuje makijaz oczu taki: górna powieka cała, a dolna tylko przy zewnetrznej powiece. Ale boje sie uzywac tam eyelinera :/ tak mysle czy o gory nie miec kreski eyelinerem a na dole kredka :/ kurcze nie wiem :/ nie umiem tez tak ładnie namalowac kreski na gorze.. zawsze kredka wyjeżdzalam troszke za oko a tym yelinerem nie potrafie :/ nie wiem tez czy eyeliner ze sztywnym pedzelkiem nie jest lepszy :/

Gość ....d....
a wiesz że używające kredki pod okiem... to pomniejszasz sobie oko...lepiej nałóż sobie delikatny cień do powiek a jak już chcesz ta czarna kredke po oko to daj eyeliner po oko będzie delikatniej

Gość ....d....
a wiesz że używające kredki pod okiem... to pomniejszasz sobie oko...lepiej nałóż sobie delikatny cień do powiek a jak już chcesz ta czarna kredke po oko to daj eyeliner po oko będzie delikatniej

Gość ....d....
bez różnicy... czarny pomniejsza oko.. zrób sobie eksperyment i na dole pomaluj cieniem np. niebieski, zielony, bordo

Gość ajaja...
kup sobie eyeliner we flamastrze, jest bardzo wygodny w uzytkowaniu

ok ;) a nie wiesz gdzie mozna kupic taki eyeliner z twardym pedzielkiem? kupilam raz w sztyfcie i na oku nie chcial malowac ;/ a ten z ruchomym pedzelkiem dla mnie jeszcze "niewycwiczony"

Gość ....d....
wszędzie.. ja wolę w pędzelku lepiej wygląda....(moim zdaniem) np. w rossmanie zobacz

tak ja kupilam w rossmanie. Ma kształt stozka..? powiem Ci z ejest ok, tylko jakos nie potrafie jeszcze nim malowac ;) moze dojde do wprawy

Gość ....d....
chyhba wiem który ...z firmy miss sporty to tez je mam czarny i brązowy jestem z nich zadowolona.. jak się kiedyś zaczłam nimi malowac to też nie potrafiłam a teraz bez problemu. w domu jak miałam czas to siedziałam malowałam myłam malowałam myłam itd.

Gość niepprrrawdaaa
najlepszy makijaz to taki ktory miala penelope cruz w Elegy