Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak mi przykro

5-letni związek, a zauroczenie w innym :( Pomocy

Polecane posty

Gość Tak mi przykro

Poznałam go na imprezie razem z moim chłopakiem. Od tej pory nie przestaje o nim myśleć. Kocham swojego faceta jest miłością mojego życia :| Ja jestem jakaś poje****. Boże jak chce wrócić to tego dnia przed poznaniem go. Nie było w nim nic szczególnego..Po prostu był inny niż mój facet, wiem że nigdy nie zostawie swojego chłopaka. Jak sobie radzić z fatalnym zauroczeniem. Przecież to jest strasznie nie fer wobec niego :| Rwe włosy z głowy aby coś z tym zrobić.Nie mogę jeść i brzuch mnie z nerwów boli :/ Jesteśmy 5 lat razem.

Gość gdysjysxfgxcfg
no to masz problem, a Twój facet nic nie podejrzewa nie mówi że zachowujesz się inaczej itp?

Gość wredotka2011
ciężki temat...bo nie można z własnym facetem pogadać o tym bo jak..a znów żal 5 lat związku...ale co Cię w nim tak urzekło??? są czasem takie przypadki ale to dziwne...może też po 5 latach zrozumiem...jestem z moim 3 i nigdy mnie nikt nie zauroczył...co on ma czego Twój nie ma??? będzie ok:)

moja rada. musisz postępować dokładnie według planu. 1.podpisać umowę z tp.sa 2.upomnieć się o maskotki serca i rozumu (wiesz które t, takie pacynki jak z reklamy) 3. gdy dostaniesz pacynki od kuriera usiądz po turecku i pacynkę serca załóż na lewą dłoń , pacynkę rozumu na prawą(jeśli jesteś leworęczna odwrotnie) 4. pacynka rozumu musi wytłumaczyć pacynce serca że robi źle 5. rozmowa okaże się bezskuteczna na 99% 6.wtedy pacynka rozumu , ta na silniejszej ręce nie wytrzymuje i rzuca się na pacynkę serca i wykręca z całej siły. 7. ze zwichniętym nadgarstkiem udajesz się do lekarza pierwszego kontaktu. 8. lykasz środki przeciwbólowe przepisane przez lekarza 9.idziesz spać 10.rano budzisz się wyleczona z głupiego zauroczenia.