Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sophie000001177

kłamstwo nie popłaca

Polecane posty

Gość sophie000001177

hej dziewczyny piszę tutaj bo znalazłam się w patowej sytuacji i nie mam pojęcia jak z niej wybrnąć bardzo prosiłabym was o radę a więc... jakieś 3 miesiące temu z totalnej nudy i nic nie robienia weszłam pierwszy raz w życiu na erotycznego czata zupełnie dla żartu po kilku rozmowach stwierdziłam że osoby z którymi rozmawiam tez są tu chyba dla żartu no i właśnie... zaczęłam rozmawiać z pewnym chłopakiem tez wziełam go za następnego kolesia chcącego pogadać o głupotach podałam mu nie swoje imie wiek też inny( rok więcej niż w rzeczywistości )to czym się zajmuje też zmyśliłam i w ogóle jakies zmyślone historyjki pisaliśmy jakieś śmieszne głupotki i sposobało mi sie to wiec gdy poprosił mnie o gg to mu podałam stwierdziłam ze od czasu do czasu pogadam z nim dla zabicia czasu no i właśnie to od czasu do czasu zmieniło sie w codzienne rozmowy najpierw na gg potem przez telefon i skype a ja.. no własnie dalej brnełam w te kłamstwa mieliśmy się już spotkać 2 razy ale go wystawiłam bo nie wiem jak mam się przyznać do tego że to wszystko kłamstwo on nawet nie wie jak mam naprawdę na imie gdy rozmawimy a on zwraca sie do mnie zupełnie nie moim imieniem to czuje sie jak jakas mitomanka nie wiem jak wybrnać z tej sytuacji mysle ze poznalam fajnego faceta a wiekszośc tego co mu powiedzialam o sobie to kłamstwo na początku to byla dla mnie tylko zabawa i myslalam ze dla niego tez tym bardziej ze nasza pierwsza rozmowa opierała się na tematach seksualnych wiec myslalam ze to tylko żart ale tak nie jest, dla mnie to teraz cos ważnego i mysle ze dla niego też tylko ja cały czas go oszukuje i strasznie mnie to męczy a nie mam pojecia jak to wszystko odkręcic mysle że chyba przegrałam wszytsko i nie da sie z tym nic zrobić i chyba powinnam zerwać kontakt ale nie potrafię a wydaje mi sie ze jak powiem prawde to on nie będzie chciał mnie znać mam 23 lata i zastanawiam sie jak dorosła kobieta mogła sie w cos takiego wkręcić i czy w ogóle wszystko ze mna w porządku...

Gość wredotka2011
myślę, że powinnaś powiedzieć prawdę...powinien zrozumieć..bo na takich czatach rzadko kto podaję imię...i prawdziwe dane a potem powiedz że obawiałaś się przyznać...

Gość sokolica777
No cóż, za wiele wyjść nie masz, bo w tym ściemnianiu za daleko już raczej nie pojedziesz (wcale się nie dziwię że na erot. czacie nie podalaś prawdziwych danych, 995 tak robi). Zatem albo brutalnie ucinasz znajomość, czego nie chcesz albo powiedz prawdę i to on zdecyduje co dalej z tym fantem. Jeżeli Tobie zalezy na nim, to uważam że nie masz już nic do stracenia, tylko zdobądź się na szczerosć, powiedz dlaczego tak zrobiłaś, a dlaczego już nie chcesz dalej kłamać (bo go b. polubilas bla bla bla). Powodzenia:)

Gość sokolica777
* 99% mialo byc;)