Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystian

lizanie cipki czy tak naprawde to podnieca was kobiety

Polecane posty

Gość gość
Nootoprawda ze kobiety nie umieja fajnie ciagnac loda, robia to w nudny jednostajny w te i nazad, wiem bo sama tak robilam beznadziejnie.dlatego robia tak bo tego nie lubia i chca szybko skonczyc . To sie zauwazy czy kobieta robi to z checia czy chce odwalic lipe . Na poczatku przy duzej namietnosci to jedt mile ale facet nusi byc tez swiezutko umyty pachnacy inie moze wpychac jej do buzi na chama i glebiej- to jest najgorsze

Gość gość
Dziewczyny najfajniej kochaja sie faceci ktorzy maja to cos w sobie, nie musi byc piekny ale jak ma to cos ze az ciarki przechodz.... Z ladnymi jest nudno i beznamietnie

Ja nie mlaskam za to zawsze lize na poczatku delikatnie az cipka robi sie wilgotna od czasu do czasu wchodze jezykiem do srodka jak soczki zaczynaja wyplywac nawilzam palec i lizac cipke paluszkiem masuje drugi otworek czasami tez wkladam go troszeczke do srodka

Gość gość
Wiecie czego nidnawidze, zimny dran moze jestes w tym dobry ale k***a nie uzywaj chlopie slowa soczki- roz******la mnie to slowo, uwazajcie comowicie, blagam tylkonie soczki

Gość gośćiksde
soczki to musial jakis pedal wymyslec xd

Gość gość
Uwielbiam lizać cipki szczególnie po stosunku są takie mokre

Gość gość
Ja lubię lizać cipkę i ssać wargi sromowe aż napęcznieją :)

Gość gość
krystian 2011.04.18 co do tego ze robie cos nie tak nie jestem przekonany bardziej jestem pewien ze kobiety raczej udaja ze to lubia oczywiscie nie wszystkie x Jak można nie lubić, przyciskajacego się ciepłego, wilgotnego języczka na łechtaczce i całej cipce? :D - język, który wije się jak wąż i masuje, a usta ssą miejsca, które są najwrażliwsze na zmysł dotyku w całym kobiecym ciele? Kobiety lubią tam ciepło. Dlatego też gorący strumień wody skierowany na miejsca intymne daje nam aż tak ogromną rozkosz...;)

Gość gość
Kobiety lubią delikatne lizanie, ale tam lubią też ucisk... Dlaczego mężczyźni nie mają wyobraźni i fantazji erotycznej, tylko się przekrzykują, który z nich to większy ogier, a jak przychodzi co do czego to w związku gaśnie namiętność, bo ileż to razy kobieta jako jedyna może wymyślać zabawy, sexowne bielizny, przebieranki, sprośne słówka...??? I jeszcze potem mówią, że kobieta namawia, kusi, jest grzeszna :D - ale zapominają o tym, że kobieta musi taka być przy tych męskich kłodach bez fantazji, inaczej to by była katastrofa! :P;) Kobieta potrafi podejść w środku dnia do swojego mężczyzny, złapać za krocze w spodniach i powiedzieć coś sprośnego, dlaczego mężczyźni tego nie potrafią? Złapać kobietę za cipkę w ubraniu, mocno ścisnąć i wyszeptać coś sprośnego na przykład? Tak rozpalona kobieta staje się wampem, ale nie facet nie musi jej rozpalać, ważne by ona rozpaliła jego swym tyłkiem...:O A potem jeszcze narzekają, że kłody... - ale coś za coś. ;)

Gość gość
Nie jestem kobietą, więc nie odpowiem wprost na pytanie zawarte w temacie dyskusji "lizanie cipki czy tak naprawdę to podnieca was kobiety", ale z wieloletniego doświadczenia z mojego życia małżeńskiego mogę powiedzieć: tak lizanie i całowanie cipki i pupy podnieca nie tylko mężczyznę. Trzeba to robić umiejętnie, co zdobywa się przez lata, tak lata. Trzeba całować z czuciem i lizać w miarę delikatnie, przynajmniej na początku karesów. Panowie panujcie nad swoimi instynktami, im więcej czułości przed w czasie i po tym więcej Ona będzie pragnęła. Pozdrawiam.