Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy da się to jakoś naprawić

Udawałam nie zainteresowaną a teraz żałuję

Polecane posty

On dał mi parę sygnałów że wpadłam mu w oko, a ja się trochę przestraszyłam tego "zainteresowania" z jego strony i udawałam chłodną nie zainteresowaną. On nie robił nic nachalnie, były to miłe uśmiechy, próby zagadania, poznania mnie ale nic na siłę, te spojrzenia w moją stronę. W sumie nadal tak jest ale wydaje mi się że pomyślał że ja nie jestem zainteresowana. Problem w tym że ja nie umiem przejąć pałeczki i zwyczajnie do niego zagadnąć o byle pierdołę. I co teraz stanęło w martwym punkcie? Boję się że gdy ja podejmę inicjatywę mogę wszystko popsuć, lub uzna że mu się narzucam.

Gość kati89
przełam sie i zagadaj do niego, byłam kiedys w podobnej sytuacji chłopak dawał mi wyraźne znaki ze jest mna zainteresowany, zagadywał, uśmiechal sie itp a ja udawalam obojetną, gdy sie zorientowalam ze cos mnie do niego przyciaga było za poźno, juz wiecej go nie zobaczyłam, teraz żałuje, nie marnuj szansy

No ja już sobię pluje w brodę, tylę że jak go widzę to jednak ciężko mi tak po prostu podejść do niego, przecież to będzie wyglądało na czystą desperację :/

Gość kati89
dlaczego desperacje, przeciesz to on zaczal zagadywac wiec teraz ty mozesz podejsc i zagadac, zapytac o co kolwiek nawet jak u niego leci, ja gdybym zobaczyła jeszcze raz tego chłopaka napewno bym podeszła i zaczela rozmowe, jesli by nie wyszło nic z rozmowy to trudno przynajmniej wiedzialabym ze próbowalam a tak mi pozostaje tylko zalowac a ty masz jeszcze szanse, także powodzenia;)

Gość smartfonnn
zrób mu loda:D

Gość smartfonnn
i będzie git:P

Gość jonatan swift bydgoszczcz
poliż mu odbyt, pokocha cię

Gość ja mam to samoo!
ale juz jest za późno...:(

Gość a ja mam taką sytuację
że laska najpierw się do mnie uśmiecha, ogólnie jest miła, a jak ostatnio zagadałem to urwała rozmowę i uciekła. O co jej chodzi?! Nie mam już do niej cierpliwości, chyba dam sobie spokój.