Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkdfskfajkls

Wkurwił mnie !!

Polecane posty

Gość jkdfskfajkls

Nie widziałam się z facetem prawie dwa tygodnie:O Zobaczylibysmy sie dopiero z tydzien , Traf chcial , ze poszedł na L4...myslałam , ze spotkamy sie przed swietami(dzieli nas 160 km), strasznie sie steskniłam...i co?!dzis mi mowi przez telefon , ze jego kumpel z żoną i dzieckiem wyprowadzaja sie dzisiaj , a na nowe mieszkanie musza poczekac do piątku...wiec idiota zaproponowal by wprowadzili sie do niego na kilka dni...to sie zjechali z lozeczkami , nocniczami i innymi...wiec co?! moj zadzwonil na 5 minut i on musi konczy by pomoc zlozyc lozko tego dzieciaka etc...nie spotkamy sie,musze czekackolejny tydzien..jestes wsciekla:O

Gość jkdfskfajkls
zawsze kurwa wszystko jest wazniejsze ode mnie...a to ciotka z wujkiem przyjechali, a to pomaga przy przeprowadzce przyjacielowi, a to samochod pozycza ojcu i nie moze wtedy przyjechac, a to po siostre na lotnisko...nosz kurwa...a gdzie w tym wszystkim ja?!i chuj...czekaam caly dzien a jego telefon a gdy wkoncu zadzwonil pogadalismy 5 minut i on idzie do kumpla lozeczko skladac i zadzwoni pozniej...mam dosc !!

Gość Juria
Mam podobnie, choć nie tak samo. Nie martw sie, zacznij olewać, jak on Ciebie olewa. Nie dzwoń, nie pisz i koniec.

Gość ale z ciebie egoistka
jw

Gość jkdfskfajkls
tak zrobie , od jutra kurwa sie nie odezwe pierwsza...mam dosc...jest mi strasznie przykro , ze wybiera kumpla i jego rodzinke zamiast mni...tym bardziej , ze tak dlugo sie nie widzielismy:(

Gość jkdfskfajkls
ja jestem egoistką?! kurwa nie widzielismy sie dwa tygodnie, nic nie mowilam ...mial przyjechac do mnie i co?!nie moze bo ciotka przyjezdza...mialam u niego zostac o dzien dluzej ale nie bo on bedzie pomagal kumplowi w przeprowadzce...teraz tez nie bo pomaga koledze lozeczko skladac !!!nosz kurwa mac...nie ma czasu nawet przez telefon pogadac bo albo jest u rodzicow , albo z siostra, albo u babci , albo chuj wie gdzie jeszcze!!to normalne?!raczej nie...

Gość jkdfskfajkls
zadzwoilam wczesniej , minely 2 minuty i juz slysze "Maciek bedziesz skladal to łozeczko?!" w tle słysze glos macka "tak" na to moj" to juz ide Ci pomoc" :O sobie pomieszkuja u mojego faceta !!ja tam powinnam teraz byc a nie maciek z rodzinką kurwa mać:O

Gość jkdfskfajkls
Musiałam sie wygadac !! jemu tego nie powiem , z nim pogadam powazni jak sie spotkamy w cztery oczy..niech sie zastanowi czego w ogole chce, a najlepiej niech zalozy rodzine z Mackiem , jego żoną i córką...może też sprowadzic reszte kumpli z rodzinami ...niech mu gotują obiadki :Ojak sobie pomysle , ze jakas dziewuch bedzie grzebala w kuchni ktora ja zaprojektowalam , ze bedzie korzystala z naszej lazienki to mnie szlag trafia :(

Gość matacz ,,,.......
co to za chłopak ? wez sie zrewanżuj - jak juz sie bedziecie mieli spotkac , to go olej , zero sexu , zero namietnosci , ale załuz mini najkrótsze jakie masz i szpileczki - potem powiedz , ze musisz isc kolezance dotrzymać towazystwa bo zucyił ja chłopak i rozpacza .

Gość jkdfskfajkls
ja po prostu nie odezwe sie od jutra...nie zaproponuje spotkania...niech sie dzieje co chce...i niech nie liczy , ze jak sie spotkamy to pojdziemy do lozka..niech sie z Maciejem ożeni kurwa:O

Gość jkdfskfajkls
On to juz po minucie chcial skonczyc gadac przez telefon , to mu powiedzialam a raczej zapytałam z ironią w glosie "nie mozemy pogadac jeszcze chwile"?! teraz zaluje , to on powinien prosic bysmy pogadali a nie na odwrot..zamiast pogadac ze mna , woli z Mackiem o dupie maryny ...choc jego widzi prawie codziennie, mnie co 2 tygodnie!!

Gość jkdfskfajkls
bede pisala a jak Ci sie nie podoba to stad wypierdalaj ...musze sie komus wyzalic !!

Gość jkdfskfajkls
nie i koniec !! smutno mi i przykro !! :(

Gość jkdfskfajkls
nikt sie juz nie odezwie?!:(

Gość jkdfskfajkls
:(

Jeszcze ja sie odezwę:) Daj sobie z nim spokój. Chce żyć z Maćkiem to niech żyje.Dla niego sa ważniejsze sprawy tylko nie Ty,Wy. Tak będzie zawsze. Będziesz w związku a zawsze sama. Dla niego będą ważne tylko jego sprawy ale nie Twoje. Nie pisz nie dzwoń zobaczysz czy się odezwie i kiedy.

Gość jkdfskfajkls
Też tak mysle...kurde ...od jutra naprawde przestane sie odzywac,zadnego smsa , zadnego telefonu ...nic...jesli sie nie bedzie bardziej starał zakoncze ten zwiazek...mam dosc, wymiękam...:(

Gość jkdfskfajkls
jest mi szalenie przykro...mial jeszcze dzis zadzwonic abysmy jak to ujął mogli "spokojnie porozmawiac" ale mineła godzina a tu cisza...nie wiem co on robi...pewnie gada z maciusiem o dupie maryny...bo nie sadze ze lozeczko sklada sie tyle czasu...nie wiem kurwa...:(jeszcze ta laska bedzie sie tam szlajała:(

Mówie daj spokój,gdyby mu zależało dostawałabyś kilkanaście sms-w dziennie i odebrała kilka telefonów. Można pomóc czemu nie ale nie do przesady.

Gość jkdfskfajkls
No wlasnie...ciesze sie ze jest pomocny, ze nie zostawia kumpli w potrzebie ale...to ze mna jest zwiazany...nie z przyjacielami ...mozna raz pomoc,drugi...ale on to robi ciagle...zapomina przy tym o mnie,o moich potrzebach...:(czekam na ten cholerny telefon od niego...:(chyba sie nie doczekam:(

Gość jkdfskfajkls
Jesli sie nie doczekam to bedzie ewidentny koniec z mojej strony..dlaczeg to taki pieprzony egoista?!mysli tylko o sobie...aaa...i bylabym zapomniala, o potrzebach kumpli:(

wlasnie, wylacz telefon, wlacz dopiero o 2 w nocy, zobaczymy co zrobi !! czy w ogole sie troche zdenerwuje dco sie z toba stało i chociaz przez chwile o tobie pomysli. ja bym wylaczyła i włączyła dopiero w nocy