Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkdfskfajkls

Wkurwił mnie !!

Polecane posty

Gość jkdfskfajkls
Nie no wylaczac nie bede bo moze ktos inny bedze chcial sie dodzwonic...jednak jesli nie zadzwoni w przeciagu kilkunastu minut ,ja zadzwonie,ale tak go opierdole , ze mu sie zyc odechce !!

Gość dsafgtr6
jkd- tez zacznij myslec tylko o sobie, a jak Ci to wytknie to powiedz ze przeciez nie robisz nic innego jak on sam wiec o co moze miec pretensje> najpierw wymagaj od siebie potem od innych, do gazu z nim! :o

Gość dsafgtr6
jemu tak wygodnie bo ma świadomość ze gdzieś tam jesteś i czekasz i jak zadzwoni to będziesz jęczała jak to tęsknisz, ale woli jak widac rozrywke w gronie kumpli tak jakby to z nim wolal spedzac czas? kurwa moze gej? :o

Gość to ja narcyz się naywam
zadzwoni :P nie wytrzyma :D

Gość jkdfskfajkls
Wlasnie korci mnie zeby zadzwonic i go opierdolic:Ono ale w koncu powiedzial ze to on zadzwoni wiec czekam...tylko ile kurwa mozna czekac?!jak sie spotkamy to niech nawet nie liczy na seks...dosyc tego,nie bede dzwonila ,pisala,martwila sie...wymiekłam:(

Gość cherry87o
spoko ja sie nie widzialam ze swoim chlopakiem od miesiąca chociaż mieszkamy w tym samym mieście i studiujemy na tej samej uczelni 🖐️ ciągle nie ma czasu :o nawet na telefon trudno, nie jest juz moim chlopakiem :P

Gość to ja narcyz się nazywam
Niestety my kobiety jesteśmy za słabe w stosunku do facetów. Jeśli kochasz bardziej - zadzwonisz :P

Gość cherry87o
Wczesniej bylo podobnie, moglam liczyc jedynie na smsa :o a nawet nie zawsze. A niby tak mu zalezalo :P Skonczylo się zanim się zaczęło, znamy się 3 miesiące...

Gość jkdfskfajkls
ale sie wkurzylam, jestm za i smutna na przemian:( ciekawi mnie co ten idiota teraz robi?!pewnie gada z tym drugim jebnietym i jego zoncia podziwajac ich dzieciaczka:O bo przeciez ile moze trwac zlozenie lozeczka,przygotowanie pokoju etc?!juz ponad godzine to trwa !!

Gość cherry87o
Takze rozumiem Cię autorko ;) ale ja bym nie zadzwonila, przestaloby mi zalezec. Nie lubie sie ponizac.

On wie że Tobie na nim zależy,więc tak tańczysz jak on zagra:( Niech on trochę pocierpi.Jeżeli cos do Ciebie czuje to długo milczenia nie wytrzyma.

Gość jkdfskfajkls
trzymajcie mnie bo az mnie korci zeby wyciagnac telefon i zadzwonic !!nie moge !!wiem ze nie moge sie zlamac !!wyjde na desperatke !!!powstrzymajcie mnie !!:(

Już ja bym dziadowi pokazała......Na kolana przed Panią:) Już ja się wkurwiłam:)

jeśli się złamiesz - przegrałaś :)

Gość jkdfskfajkls
chce mi sie ryczec...dosłownie...czuje sie jak naiwna idiotka:(daje z siebie maksimum a on tylko bierze...zero jakiejkolwiek inicjatywy...mam staszna ochote zadzwonic...masakra jakas:O

Gość Ja myślę..
a Ty musisz tak co do sekundy odmierzać ja pierdole zajmij sobie czymś czas nie masz nic do roboty tylko patrzeć co 5 sekund na telefon.. rozumiem ,że kochasz i tęsknisz ale nie dzwoń za żadne skarby znów pierwsza bo to stanie się już żałosne z Twojej strony. Nie dzwoń i odłóż komórkę gdzieś gdzie nie będziesz mieć jej na widoku. Jak nie widziałaś się już z nim 2 tyg to jeszcze to wytrzymasz. Zajmij się sobą , zrób coś dla siebie a on niech załatwi swoje sprawy. Nie odzywaj się niech poczuje ,że Cię traci a sam się opamięta.

Gość jkdfskfajkls
obiecal , ze zadzwoni...stara sie byc slowny...mowil , ze skoro powiedzial, ze sie odezwie to znaczy ze sie odezwie...ale kiedy?!kurwa tosz to zaraz poltora godziny bedzie:(

Gość Sputnik91
Widzę że nie posłuchałaś tej nuty którą zapodałem ;-) poświęć 5 minut, zamknij oczy i wczuj się w muzykę... Przecież wg mnie dobrze zrobił - jakby Twoja kumpela nie miała gdzie mieszkać to byś ją wystawiła ? Wiesz... mogłabyś być zła gdyby to była jakaś jego koleżanka ( I SAMA KOLEŻANKA... ) Ale tu jest kumpel z żoną i z dzieckiem ;-) Uwierz mi że przesadzasz ;* A jeśli masz problem z 'inicjatywą' to pogadaj z nim o tym szczerze i na spokojnie - tylko nie wymagaj za dużo ;D Facet to facet - mówi facet.

Współczuję. Miałam tak , do czasu kiedy spotkałam faceta , któremu zależy na mnie tak, jak mnie na nim a nawet jemu bardziej. Uff zaplątałam trochę ale myślę że zrozumiesz. Nie muszę teraz czekać na tel. i smsy.

Gość jkdfskfajkls
wiem kochani wiem...ale w takich sytuacjach najczesciej panikuje i zerkam nerwowo na telefon , chociaz mam go w kieszeni i uslysze jak zadzwoni...wiem , ze jesli teraz zatelefonuje to duzo strace w jego oczach !co wiecej !!wyjde na desperatke !! ale ludzie kochani przeciez on macka widywac moze codziennie,wiec co on tam teraz moze robic?!:(

Wyluzuj. Niech poczuje trochę niepewności :P

Gość jkdfskfajkls
sluchajcie to jest tak...jakis czas temu,powiedzmy kilka miesiecy zakonczyl sie moj zwiazek..tj. facet go zakonczyl poprzez milczenie...wszystko bylo ok , gdy nagle zaczal milczec...tak po prostu...przezylam to i nie chcialabym powtorki z rozrywki ,dlatego teraz tak panikuje...boje sie ze mnie tak potraktuje...jesli nie ma zamiaru ze mna byc niech otwarcie powie, bo zakonczyc zwiazek poprzez milczenie to najgorsze co moze byc:(

Gość Sputnik91
to ja narcyz się nazywam " Wyluzuj. Niech poczuje trochę niepewności " Kobieca naiwność jednak nie zna granic :P szybko nie zadzwoni bo pewnie pije ;-) Wydaje mi się że szybciej przyjdzie pijany albo cuś :P jkfjdkjdff czy jak tam się nazywasz - nie panikuj... Panikujesz jakby Cie zdradzał, A on Ciebie nawet do wiatru nie wystawił tylko "przełożył" to wasze całe spotkanie... Maruudna jestes ;) Nie myśl o nim teraz negatywnie bo sobie wieczór zepsujesz (jak się z nim spotkasz ... ) Znam te sytuacje i jeśli masz się z nim spotkać na niego zła to lepiej będzie jak powiesz, że spotkacie się kiedy indziej... ( nawet wbrew sobie ) bo jak mu zaczniesz wyrzuty robić to tylko zaminusujesz... Chyba że podejdziesz do sprawy tak że jak przyjedzie to będziesz szczęśliwa że przyjechał i nie będziesz mu robić wyrzutów ( w takim przypadku nie rób negatywnych rozkmin... )