Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkdfskfajkls

Wkurwił mnie !!

Polecane posty

Gość gosciu ma Cie gdzies
po co sie pchasz do niego

Gość to ja narcyz się nazywam
No ale jeżeli ten też jest takim dupkiem to Twój telefon niewiele zmieni , poza tym że poczujesz się jeszcze gorzej :]

Mój facet a dzieli nas przeszło 1300km dzwoni 2 razy dziennie. Rano żeby powiedzieć dzień dobry,wieczorem zeby dobranoc. O sms-ch nie wspomnę.To ja już na niego się wydzieram że jeden tel dziennie wystarczy,bo są kolosalne koszty a on i tak dzwoni. Wiem że mu na mnie zależy.

Wiesz sputnik :D Mam już swoje lata i do naiwności mi daleko :) Zwłaszcza jeśli chodzi o facetów :)

Gość Sputnik91
Marika10 :P ale zła jesteś... dziewczynę dołujesz w takiej sytuacji ;] jasfjojagsdg

Chociaż w swojej bezczelności jeszcze potrafią mnie zaskoczyć :)

Gość jkdfskfajkls
zadzwoniła łajza:O

Gość Sputnik91
No i co ? No i co ?! :P Opowiadaj wszyscy czekamy ^^

Gość jkdfskfajkls
I mów tak "słuchaj mała dzwonie na chwile bo maciek z dagmara siedza sami w salonie i tak mi troche glupio ich samych zostawic, dalej jakies tam wypociny, ze wydarł jape na caly dom a zapomniał , ze male dziecko spi, wiec ja na to, ze ma sie przezwyczajac do placzu dziecka...na koniec powiedzial,ze jak juz bedzie lezal w lozku to na chwile zadzwoni" i kurwamogl zadzwonic jak by lezal w lozku a nie teraz znowu bede czekala:O

Gość Sputnik91
No on ;) Ale jej pewnie nie ma - już pewnie z głupim uśmieszkiem na twarzy się maluje i cieszy się że ją odwiedzi ... ehh... the love...

Gość jkdfskfajkls
aaa i jest trzezwy bo dostał antybiotyk dozylnie, wiec pic nie moze...juz ja bym mu kurwa taki zastrzyk zrobila , ze by przez tydzien na dupe nie usiadł...a zadzwonił on

Ło matko :) masz cierpliwość :) zapytam z ciekawości : po ile macie lat?

Gość Sputnik91
Aleś głupia :D Wyłącz komórkę ... włącz film jakiś on-line ... I idź spać =) Nie bądź taka wiecznie czekająca bo tym samym dajesz mu do zrozumienia że jesteś cała jego - myślisz tylko o nim i oprócz niego nie masz życia... Jak zadzwoni to nie odbieraj ew. wyłącz telefon i powiedz że Ci bateria padła... A jak męczy Cie czekanie to możesz napisać na gg 1556274

Gość jkdfskfajkls
Ale jej pewnie nie ma - już pewnie z głupim uśmieszkiem na twarzy się maluje i cieszy się że ją odwiedzi ... ehh... the love.. ale o co chodzi?:O

Gość Sputnik91
Nie no ... myślałem że Ci powiedział że zaraz będzie czy coś... Trochę inny był obrót sytuacji ;-)

Gość jkdfskfajkls
Ja 22, on 32...on mowi tak , zadzwonie jak juz bede lezal w lozku ,bo wiem , ze i tak nie bedziesz spala(chodze spac baaardzo pozno)...wiec to nie jest tak,ze specjalnie bym czekala...i tak nie zasne wczesniej niz o 24 wiec moze dzwonic...ale i tak jestem zla:Owkurwil mnie, z seksu nici...ma przechlapane na spotkaniu

Gość Sputnik91
AAaaaaaaaaaaaaaaa źle przeczytałem na początku - bo wy się mieliście spotkać na weekendzie w końcu czy dzisiaj ?

Gość jkdfskfajkls
Marika10 kochana dziekuje za Twe wypowiedzi:)3maj sie cieplutko:) a tematu nie zamykam,teraz czekamy na drugi telefon:Pbuahahahha

Gość jkdfskfajkls
Sputnik ogolnie mielismy sie nie spotykac w tym tygodniu bo on mial pracowac,ale ze dzis dostał L4 to moglismy sie spotkac...jednak...zaprosił kolege z zoncią i dzieckiem do siebie...wiec trzeba czekac kolejny tydzien:(a do jutra nie bede dzwonic w ogole !!!

Gość wicia33
masz racje nie odzywaj się pierwsza ja tak robie z mężem a gdy pyta czemu tak się działo odpowiadam ,z ironią ,żen ie chciałam przeszkadzać i oczywiście potrafię tak przez kilka dni

Gość Sputnik91
a ja od jutra rzucę palenie ^^ HaHa! Dobre... Nie wiem co to L4... ale nieważne I nie mów że ich ZAPROSIŁ tylko przygarnął bo z tego co pisałaś to nie mieli innego wyjścia... Miło z jego strony.

Gość jkdfskfajkls
od jutra*

Gość jkdfskfajkls
L4 to inaczej zwolnienie lekarskie...z tego co powiedzial to musieli sie konecznie dzis wyprowadzic,a do nowego mieszkania wprowadzaja sie w piatek czy tam sobote...wiec ich przygarnal bo jak to ujał "co sie beda gdzies szlajac" :Ono a pytanie gdzie ja w tym wszystkim?!

Gość jkdfskfajkls
ej,gdzie pouciekaliscie?!:O

Gość Sputnik91
Jestem Jestem ;-) Z Tobą... ciekawe czy ktoś jeszcze 'czuwa'