Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Desire202020

tytuł ksiązki harlequin pomóżcie

Polecane posty

Gość Desire202020

moze jest jakas pasjonatka tych romansów? bardzo bym prosila o pomoc a chodzi o to : okolo 5lat wczesniej czytałam ksiązke wlasnie harlequin byla dosc gruba... historia dziewczyny chyba miala 17 lat cos kolo tego.. akcja chyba toczyla sie w teksasie czy tym podobnym klimacie konie itd... Pochodzila z dosc majętnej rodziny...i nie pamietam jak to bylo czy sie zgubila czy ktos ją porwał ... jakis starszy kowboj ktory zadarł z prawem i byl chyba poszukiwany... podczas podróży przeżła z nim swój pierwszy raz i sie w nim zakochala... prosze bardzo o pomoc otytuł bo naprawde nie pamietam a bardzo chciałabym ebboka sciagnąc. okładka jak dobrze pamietam była fioletowa

Gość Desire202020
tak... ale moze jednak ktos ja tez czytal i zna tytuł?

Gość Desire202020
szukałam w google... na rozne sposoby i nie znalazlam niestety... moze ktos czytał i pamieta tytuł... bardzo mi zalezy na tym ebooku...

Gość Desire202020
pomoze ktos??

Gość bójcił king
nie

Gość Wieczyste Ruchadło
laska, ich są tysiące

Cześć :) bardzo potrzebuję Waszej pomocy, poszukuję książki, którą czytałam ale nie pamiętam tytułu. Chodziło w niej o to, że z tego co pamiętam ona była modelką brała udział w jakieś akcji fotograficznej, jej koleżanka chciała ukraść biżuterię, bo potrzebowała pieniędzy. Ta główna bohaterka przekonała ją by oddać, ale podczas zwracania przyłapał ją na gorącym uczynku, ten właściciel. W zamian nie zgłaszania policji miała być z nim przez miesiąc. Kojarzycie coś takiego?? z góry dziękuję za pomoc i zainteresowanie :)