Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyuiobbnm

problem z pendrivem

Polecane posty

Gość tyuiobbnm

mam kłopot z pendrivem. mianowicie mam na nim różne pliki i nie moge ich otworzyć ani skopiować. wirusów nie mam bo skanowałam 2 antywirusami. jaka moze byc przyczyna? wiem ze moge go sformatowac, ale te pliki są wazne i chciałabym je odzyskac pomoze ktos???

Gość tyuiobbnm
wow...jaka odkrywcza rada. wyobraz sobie ze jest podłaczony :/

Gość VIVA CRISTO REY
xp czy vista panel sterowania i dodaj urządzenie

Mozliwe ze nie jestes administratorem komputera i nie masz dostepu do tego typu czynnosci. Jesli nie, sprobuj na innym komputerze. To raczej nie jest winna PenDriva lub plikow ktore na nim sa.

Gość tyuiobbnm
Xp, i on automatycznie się otwiera, tylko pliki , które sa na nim juz nie(kilka z worda i power pointa i z winapma)

Gość tyuiobbnm
Bezstronny ja te pliki tworzyłam na swoim kompie i zapisywalam to jak moge nie miec do nich uprawnien...?

Aha, zapomnialem. Czy jest to pendrive zwykly, czy taka przejsciowka do karty SD lub innej, np. z aparatu cyfrowego? Karty pamieci maja taki suwak po boku ktory jest niby jakims zabezpieczeniem. Jesli jest przesuniety, nie mozna nic zrobic z plikami na pamieci. Trzeba go przesunac spowrotem, zamontowac karte w przejsciowce i jeszcze raz podlaczyc do USB.

A no mozesz. Mozesz tworzyc, zapisac a potem nie miec do nich dostepu jesli pliki sa automatycznie przypisywane tylko do uzyutku przez administratora komputera.

Gość tyuiobbnm
administratorem na moim kompie jestem ja. i jest to zwykły pendrive kingstona

Gość tyuiobbnm
dzis był juz pod 3 komputery podłączany i wszedzie to samo. co moglo uszkodzic pliki?