Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bogdan z maliborga

Co mam zrobic

Polecane posty

Gość Bogdan z maliborga

Jakieś dwa lata temu pozwałem dziewczynę, polubiliśmy się miałem się z nia spotkać, Ale nagle ni z tego i owego że nie chce mnie znać żebym nie przyjeżdżał, A teraz sie odezwała i nagle chce mnie spotkać bo podobno mnie kocha i teraz to zrozumiała kompletnie nie wiem co mam zrobić jechać do niej czy dać sobie spokój

Gość hmm.........
jakbyś mnie pozwał też pewnie nie chiałbym cie znać, więc faktycznie dziwne że jej się odmieniło... węszę podstęp, pewnie chce ona teraz ciebie pozwac za gwalt czy cos ... uwazaj...

Gość Bogdan z maliborga
ale teraz po raz pierwszy bym ją zobaczył na oczy

Gość hmm.........
to jak? nie stawiła się na rozprawę? czy wycofałeś pozew? daj więcej info

Gość Bogdan z maliborga
jaką rozprawę jaki pozew, przeczytaj post

Gość hmm.........
może sam przeczytaj... "Jakieś dwa lata temu pozwałem dziewczynę..." "w" nawet nie jest na klawiaturze blisko "n" więc albo celowo trolu osrany napisałeś z błędem albo masz coś pojebane w głowie że nie wiesz co piszesz...

Gość Bogdan z maliborga
Jakieś dwa lata temu poznałem dziewczynę, polubiliśmy się miałem się z nia spotkać, Ale nagle ni z tego i owego że nie chce mnie znać żebym nie przyjeżdżał, A teraz sie odezwała i nagle chce mnie spotkać bo podobno mnie kocha i teraz to zrozumiała kompletnie nie wiem co mam zrobić jechać do niej czy dać sobie spokój

Gość hmm.........
aaa to zmienia postać rzeczy... nowa rada: wypierdalaj ;) jak nie umiesz korzystać z klawiatury to zrobisz przysługę mniejwięcej każdej babie jak jej odpuścisz znajomość ze sobą i niedajbosz w perspektywie jakieś potomstwo... :D żałosny trolu z doopy