Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kFiatuszek33

Zasychająca siara na sutkach?

Polecane posty

Czy któreś z Was tak miały? Od jakiegoś czasu na sutkach mam biało-zółte suche skórki, mogę je oczyścić ale kiedy naciskam na pierś nic nie leci... Co to może być? Czy to normalne??

Gość łóóó żesz ty.
tak, nie leci bo jeszcze nie wiesz jak należy je "wydoić"- wybacz najlepsze słowo opisujące sytuacje. Zakładam że w ciąży jesteś, bo jak nie i leci tylko z jednej piersi to masz prawo do niepokoju.

Gość quick nick
chętnie possam ci suty

Gość to może i ja się wypowiem
no to umyj sobie te cycki :O

Gość łysy
WITAM WSZYSTKICH!!! SPRZEDAM STERYDY ANABOLICZNE KONTAKT ZEMNA TO MAIL. Anapolon50mg@ vp.pl g.g 32888914 W MOJEJ OFERCIE ZNAJDZIECIE PRODUKTY TAKICH FILM JAK: RAZAK, APX LABS, AXIO LABS, PHEONIX LABS, DESMA, ATOMIC LABS, BRD-FID, ALCHEMIA, LA PHARMA, JELFA, EUROCHEM, GENEZIS, BALKAN... I WIELE INNYCH ZNANYCH I CHWALONYCH MARK PRODUCENTOW! SPRZEDAJE SPRAWDZONE PRODUKTY... JESLI JESTES ZAINTERESOWANY KUPNEM STERYDOW ANABOLICZNYCH NAPISZ DO MNIE, ZAWSZE MOGE ROWNIEZ POMOC W DOBRANIU ODPOWIEDNICH PRODUKTOW DLA CIEBIE ORAZ DAWKACH CO JEST B.WAZNE BY EFEKTY BYLY ZADOWALAJACE... ZAPRASZAM POD MAIL. Anapolon50mg@vp.pl g.g 32888914. Pozdrawiam

Gość zaciazo...
tez tak mam i nie zawsze leci kiedy nacisne. W obydwoch ciazach siare mam od pocz 7 mies.

Gość SGH223
anapolon50mg@vp.pl OSZUST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OGLASZA SIE NA ROZNYCH FORACH ZE SPRZEDA STERYDY !!!!!!!! TU TEZ JEST TEN SZMACIAŻ!!!!!!!!!!!LUDZIE NIE DAJCIE SIE MU OSZUKAC WYSYLA JAKIES SMIECI POSLUGUJE SIE TEZ ROZNYMI ADRESAMI E MAIL NAWET SAM SIEBIE POLECA Z INNYCH ADRESOW GNÓJ!!!!!!!!!!!! TO JEDEN Z NUM TEL KTORY POSIADA TEN CWEL691036367 CHUJ W DUPE CWELOWI!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość SGH223
anapolon50mg@vp.pl OSZUST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OGLASZA SIE NA ROZNYCH FORACH ZE SPRZEDA STERYDY !!!!!!!! TU TEZ JEST TEN SZMACIAŻ!!!!!!!!!!!LUDZIE NIE DAJCIE SIE MU OSZUKAC WYSYLA JAKIES SMIECI POSLUGUJE SIE TEZ ROZNYMI ADRESAMI E MAIL NAWET SAM SIEBIE POLECA Z INNYCH ADRESOW GNÓJ!!!!!!!!!!!! TO JEDEN Z NUM TEL KTORY POSIADA TEN CWEL691036367 CHUJ W DUPE CWELOWI!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość WojtasXda
Dla wszystkich , których oszukła ten facet tak jak mnie, jestem informatykiem z zawodu udało mi się namierzyć go i ustalić następujące informacje : Imie i Nazwisko : Piotr Czepielewski Osoba biorąca współudział : Krystyna Czepielewska Adres zamieszkania: Przeworsk ul. Kazimierzowska 10/13 Drugi adres zamieszkania : Przeworsk ul. Lubomirskich numer konta : 86909600043004005737800001 Ostatnio używany numer telefonu : 691036367 Ostatnio używany numer GG : 38961011 Ostatnio używany Adres e-mail : Sterydy_koxy@vp.pl Ostatnio używany adres IP : 212.2.96.15 Ostatnio używany model telefonu : Nokia6303i classic Konto na Facebook'u : http://www.facebook.com/piotr.czepielewski.3 pozostałe numery gg : 4269518, 32888914, 24875787, 24873556, 7081285 ... pozostałe adresy e-mail : Anaboliki@op.pl , Metanabol@vp.pl , Anapolon50mg@vp.pl , Lapa52cm@op.pl , taniesterydy@vp.pl , biceps47cm@buziaczek.pl , Sterydowaaabc@op.pl , kostek42@o2.pl , metka35@interia.pl , silownia.info@o2.pl , Sterydy_koxy@vp.pl