Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykly_niczek

pytanie o spis powszechny w internecie

Polecane posty

Gość zwykly_niczek

Witam... mam pytanie odnosnie spisywania sie przez internet a wiec tak....dostalem haslo...zalogowalem sie ...wypelnilem swoj formularz(pytania o narodowosc, ilosc toalet w mieszkaniu itp.)....wypelnilem takze formularze pozostalych czlonkow rodziny zamieszkalych ze mna(tez pytania o narodowosc,plany na przyszlosc itp). i tu moje pytanie:czy jesli na moim loginie wypelnilem formularz swoj i innych osob zameldowanych w moim mieszkaniu to juz wszyscy sa spisani? czy moze kazdy z czlonkow rodziny musi sie postarac o swoj login i wypelnic formularz swoj oraz innych czlonkow rodziny?

Gość no to jesli kazdy z
czlonkow spisze pozostalych to zawyzy statystyke :p

Gość zwykly_niczek
jennfier jak sie nie da....jakos mi sie dalo :-) wyswietlaja ci sie dane administracjne z urzedu gminy czy skads tam o o sobach zameldowanych w mieszkaniu....i wszystkie formularze czlonkow rodziny musisz wypelnic, ajesli tego nie zrobisz to ci sie wyswietla ze spis jest niekompletny i zebym czekal na dokonczenie spisu przez telefon lub rachmistrza osobiscie....spisywalas sie przez internet jennfier czy jak? ps. u mnie mieszkaja tylko osoby pelnoletnie

ja się spisałam i nic kurwa takiego nie było pierw się zalogowałam mój adres był potem pytanie o narodowość język itd a potem było pytanie czy chcę dopisać osoby niepełnoletnie i wpisałam nie i koniec

Gość zwykly_niczek
jennfier bo pewnie tylko ty jestes zameldowana w swoim mieszkaniu

Gość Tad+at
Jen swoja corke powinnas tez spisac wiec trzeba bylo wcisnac tak przy maloletnich

Gość szuszuszu
spisałam wszystkich,ja tam figurowałam jako "przedstawiciel",a odnośnie męża musiałam wpisać go łączy z "przedstawicielem" i otwierały sie propozycje :mąż/żona,syn/córka itp.,oczywiście dzieci też spisałam okazało się jeszcze,ze nie wszystkich spisałam,bo pod tym adresem "mieszka" poprzedni lokator,którego na oczy nie widziałam,jak po paru latach mieszkania wykupiliśmy je na własność (od miasta)to ten " lokator" miał 10 lat-taki mają porządek w papierach :D

Gość zwykly_niczek
up odswiezam