Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi......

niewiem co zrobic? milczec?

Polecane posty

Gość smutno mi......

mam przyjaciolke,znamy sie 10 lat...jej malzenstwo nie wyglada kolorowo juz od dlugiego czasu,...maz naduzywa alkocholu ,ona wspaniala kobieta,meczy sie w tym zwiazku ale nie ma odwagi odejsc kilka lat temu mieli kryzys bo on ja zdradzil i zrobil innej dziecko,kiedy ona od niego odeszla..on zrozumial swoj blad i prosil o wybaczenie i dopial swego...wyjechali zagranice i tutaj sobie zyja...z tamta nie ma kontaktu kilka tyg temu dowiedzialam sie ze ma jeszcze jedno dziecko ze swoja szefowa z Polski...dziecko ma jakies 5 lat....milczec? ona o niczym niewie..

Gość smutno mi......
? pomozcie

Gość lkdd
Kurwa jaki płodny

Gość smutno mi......
jak wy postapilibyscie na moim miejscu? prosze doradzcie..

Gość smutno mi......
:(

Gość fghjk56789
A czy to pewna informacja ? Skąd o Tym wiesz ? Może to tylko plotki ? Masz stały kontakt z przyjaciółką ? Bo odzywać się do niej po latach po to tylko żeby przekazać jej taką informację to słabe jest....

Gość misiaczki9888
jezeli pewna to powiedz po co ma sie z nim meczyc daj jej szanse na nowe zycie ...

Gość smutno mi......
mieszakamy 3 km od siebie,widzimy sie prawie co tydzien...informacja pewna bo wiem to od mojego brata,ktory jest jej meza dobrym kolega,, pod wplywem alkocholu powiedzial to mojemu bratu,a ten wygadal to mi (rano occzywiscie zalowal)i musialam obiecac ze nic nie powiem:o

Gość ktośka65758
Znacie się 10 lat a oni kilka lat temu przeprowadzili się zagranicę czyli co? Ty też się z nimi przeprowadziłaś zagranicę że nadal się widujecie ?

Gość smutno mi......
dokladnie,mieszkamy w jednym miescie:) ja bylam tu pierwsza oni 2 miesiace po mnie przyjechali...mieszkamy tu prawie 5 latb :)

Gość benefit
generalnie to niczego złego nie zrobił, naprodukował trochę tych dzieci i chyba jeszcze nie postawił kropki nad 'i' i skoro plemniki w powietrzu fruwają to znaczy, że jeszcze może :) wiele kobiet łapie plemniki nawet z powietrza mając alergię na katar albo na łapanie ciąży z powietrza ale skoro się dokładnie kobiety teraz wygalają to wszystko jest możliwe i za moment jedna za drugą woła, że katar ma sienny i wiosenny ale ciąża to z powietrza złapana :)

Gość ktośka65758
A wiesz coś o innych zdradach odkąd mieszkacie zagranicą ? To dziecko ma już 5 lat, może ten facet się w tym czasie zmienił, zmądrzał, dojrzał ? Jeśli Twoja przyjaciółka jest z nim szczęśliwa to ja bym tego nie psuła mówieniem o czymś co wydarzyło się 6 lat temu....Inna sprawa, że facet powinien płacić alimenty na swoje pozamałżeńskie dzieci i widywać się z nimi jeśli również ich matki tego chcą.

Gość smutno mi......
wiem ze on nawet nie przyznal sie ze to jego dzieci...napewno teraz jesli chodzi o kobiety to sobie odpuscil,ale wpadl w alkochol,nie ma weekendu zeby on byl trzezwy,ona tego nie wytrzymuje....eeech (juz to kilka lat sie ciagnie)

Gość ktośka65758
Ok. myślę że w takim razie powinnaś jej o wszystkim powiedzieć. Ma prawo być jeszcze szczęśliwa, ułożyć sobie życie z kimś kto będzie ją kochał i szanował. Tylko weź pod uwagę że możesz narazić się na obelgi ze strony jej męża i że w ogóle po tym wyznaniu rozpęta się piekło. Ale myślę że Twoja przyjaciółka nie powinna tracić życia na takiego faceta i że kiedyś jeszcze Ci podziękuje że pomogłaś jej uwolnić się z toksycznego małżeństwa.

Gość Mała Destylacja
To znaczy, że spłodził dzieci w mniej więcej tym samym czasie? PS AlkoHol, nie alkochol. Nie wspomnę o innych błędach.

Gość xcasxnjasnxsaxas
wez sie nie wtracaj bo po co,widac ze ta twoja kolezanka i tak jest glupia jak but ze z takim debilem siedzi i to ze ma z kims dziecko niczego nie zmieni.Wiem co mowie.Tez mialam taka kolezanke ktora zakochala sie w palancie a ja sie dowiedzialam ze on ukrywa zone i dziecko.Oczywiscie o wszystkim jej powiedzialam i nasza znajomosc sie zakonczyla bo kolezanka sie obrazila ze ja go nie lubie i dalej z nim jest :)

Gość ktośka65758
To wszystko zależy od tego z czym będziesz się lepiej czuła: z tym,że przemilczysz czy z tym, że powiesz. Powiesz o zdradzie i dziecku - będziesz mieć czyste sumienie ale wywołasz burzę w rodzinie, przemilczysz - będziesz się wiecznie zastanawiać czy dobrze zrobiłaś i czy Twoje wyznanie coś by zmieniło w jej życiu.