Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak malolata

Pan doktor...zauroczyłam się...:)

Polecane posty

Gość jak malolata

Ech, aż musiałam to głośno powiedzieć. Takie fajne ciacho z Pana Doktorka :)....tylko już się raczej nie spotkamy:(. Nawet mnie do drzwi odprowadził i się ładnie pożegnał :) Fajny fajny :(

Gość ktoos9
masz na mysli lekarza czy nauczyciela akademickiego?

Gość jak malolata
lekarza.

Gość no ale dlaczego się nie spotka
cie? Przecież możesz jeszcze raz się rozchorować :p

Gość jak malolata
no bo byłam w innym mieście, na pogotowiu i raczej nie zobaczę już doktora :( kurde, jak jakaś małolata się zachowuję :o ale był taki fajniutki :D

Gość żiżi
Zaobrączkowany? :classic_cool:

Gość jak malolata
niet :classic_cool:

Gość jak malolata
:D :D ...przeciez bym się nie zauroczała w zaobrączkowanym :D

ej... lepiej zrób coś, może coś będzie z tego jeśli masz okazję to wykorzystaj, szczęściu trzeba pomóc czasem :)

Gość żiżi
Tak tylko pytam :D sprawdzałam Twoją czujność :classic_cool: Zawsze możesz pojechać jeszcze raz do tego miasta i się rozchorować :classic_cool: Pytanie tylko, czy trafisz na dyżur tego lekarza.

Gość jak malolata
w ginekologu tez bym się nie zauroczyła...:o...:D :D internista, chirurg?

Gość żiżi
Ja też się dziś zauroczyłam w pewnym lekarzu 😭 ale mnie zlał, bo wyglądam jak dziecko i pewnie pomyślał, że ma przed sobą gimnazjalistkę 😭 Peselu nie miał, bo nie ja byłam pacjentką :( chociaż z chęcią pozwoliłabym się mu przebadać :classic_cool:

Gość jak malolata
nie no nie będę z siebie durnia robic i się rozchorowywać. Pewnie nie jedna sie w nim zauroczyła :D Ja sie rzadko zauroczam...ale tym razem mnie wzięło. Ma świetne poczucie humoru. Mało sie nie popłakałam ze śmiechu, no i taaki przystojny i młody :)

Gość żiżi
aaaa to pewnie zajęty 🖐️

Gość 2339godzina
i zamiast działać to zal się na kafe, gratulacje!!!! może chociaż pomożesz??? chcę odpowiedzieć jednym słowem na pytanie, odpowiedź to 'Instyktownie', czy w angielskim wystarczy napisać 'Instinctively.' czy musi być np The instinctively.

Gość jak malolata
hehe...pamiętam jak się kiedyś we mnie zauroczył pewien ginekolog jak leżalam na oddziale. Przynosił mi ksiazki i owoce. Miałam wtedy 19 lat a on z 34 i się "chłopak" naprawdę przejął rola :D

Gość jak malolata
jak chcesz zastosować przedrostek the do przysłówka? The stosujemy tylko do rzeczowników :)

Gość jukatanm
ale serio. Co byście zrobiły w takiej sytuacji, że wam sie lekarz podoba?????????????????? ja pewnie nic :( no bo jak, poprosić o numer jak jakaś idiotka?

Gość jak malolata
oj tam zaraz zajęty :p młody szczyl jeszcze ;) to może jeszcze nie odnalazł swojej nimfy :D

Gość 2339godzina
ja raz podrywałąm lekarza, co prawda dla koleżanki ale i tak, poprosiłąm go o zdjęcie a potem o nr tel :):)

Gość koszkarzyk.
no babę wystarczy pod drzwi odprowadzić i już jej się amor włącza.

Gość jak malolata
Ja już za stara jestem na takie numery:D W sumie to zrobiłam coś strasznie małolatowego :D byłam na jego profilu na facebooku i goldenline...i chyba nie ma dziewczyny :D

Gość żiżi
godzina fajny pomysł zapodała z tym uzdrawiającym widokiem :D chociaż ja bym prędzej umarła na zawał, niż powiedziała tak do lekarza, który mi się podoba :( pewnie dlatego wciąż jestem sama 😭🖐️ Swoją drogą to że młody nie znaczy, że wolny. Wolnych (fajnych) facetów jest jak na lekarstwo (skoro już temat taki medyczny)

Gość jak malolata
koszkarzyk...no bez przesady. amor się włączył od pierwszej rozmowy...a nie tam od drzwi. Strasznie dowcipny, inteligentny i delikatny facet. Takich to ze świecą szukać :( To nie chodzi o to, że lekarz bo ja akurat mam złe skojarzenia z lekarzami. Ale ogólnie...zauroczyłam sie :)

Gość jak malolata
kurde, to facet ma podrywać a nie kobieta... ech..koniec tych amorów...trzeba iść spać...:(

Gość jak malolata
haha...a najsmieszniejsze to było to jak się zarumienił po tym jak dawał mi zastrzyk w pupę :D Chyba był bardziej zawstydzony niż ja :D Kurcze, ja chcę Doktorka 😭

Gość działaj laska
Nie masz nic do stracenia. I tak się przecież nie spotkacie, to co ci zależy?? :D

Gość =roksanaaaaa
w jakim mieście ten doktor pis zmi tu zaraz !!!

Gość sgsra
kurde raz się zyje najwyżej potem będziesz omijac szpital i choćby cię na erce wieźli ze złamaniami to ty będzie musiała zmienić szpital ale warto zaryzykować i zacząć podrywać pana doktora tym bardziej że chyba też się tobą zaintresował.