Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sabina10

typ bez uczuc

Polecane posty

ostrzegam przed Jurkiem M pseudo: al pacino, wysoki szatyn zaczesany do gory piwne oczy wiek z wygladu 35-37l znak szczegolny mocno jakby nerwowo mruga oczami,nie wymawia litery R, ten osobnik to maniak seksualny potrafi miec 2-3 kobiety dziennie bez seksu nie wyrabia dnia,musi miec stale inna a klamie jak z nut,kazda kocha i oczywiscie kazdej jest wierny,jego cel to jezdzic po kraju zarywac laski rozkochac w sobie i wywalic na zbity pysk, zbok bez zasad,potrafi byc niby ze swoja kobieta i odbierac smsy od innej tlumaczac sie ze to reklamy z sieci, kobiet ma od groma wiem bo to sprawdzilam wchodzac w jego tel kom ktorego pilnuje jak oka w glowie zeby sie nie wydalo z kazda z nich ma kontakt tylko zadna z nich nie wie jaka on prowadzi gre mnie sie to udalo udowodnic ktorejs pieknej nocy i wyzucilam zboka z domu i z zycia,w kazdym miescie jest po pare dni, najczesciej przebywa w warszawie,szczecinie,bialym stoku,teraz podobno jest w lodzi ale on tak naprawde jest wszedzie tam gdzie laska zgodzi sie na jego wymuszony pieknymi slowkami sex,rzuca wszystko wsiada w samochod i jedzie nie wazne jak daleko i nie wazne w jakim jest laska wieku, wazne ze pobzyka,nie pali nie pije nie bluzni-chodzaca kultura, jak ktos trafi na tego zboka to radze uwarzac na swoje serca bo potrafi zlamac dostrzetnie,facet ma tupet,pozdrawiam acha jak was dotknie to odrazu idzcie sie zbadac,jest chory!

Gość pewnie ze mozesz juz teraz
ok.dobrxe,ze ostrzegasz;)

Gość no ale .............
skąd on ma te laski ? z jakiegoś portalu ? Z serwisu randkowego ?

Gość o rany boskieeeeeeeeeeee
DOSTRZETNIE????????????

Gość wymiatadż kóżu
to sexoholik! jak ta A z kraka

Gość A SIUSIACZEK W PUPCI BYŁ?
?

ten zbok lapie laski w rozny sposob np przez telegazete,internet jezeli tylko ma do niego dostep z ogloszen z gazety, to erotoman on nie odpusci nawet takiej ktora jezdzi z nim tym samym autobusem,tramwajem rano do pracy,upatrzy sobie taka naiwna laske i z czasem prosi ja o tel wtedy sie zaczyna, wydzwania pisze smsy namawia na sex tak dlugo dopuki laska nie ustapi,ten zbok pracuje na budowie jezdzi po calej polsce wystarczy ze pod jego praca przypadkiem zatrzyma sie jakas kobieta np czekajac na autobus to zuca wszystko i leci ja zagadac tylko po to zeby wymusic od niej nr tel,smsy pisze non-stop, ten typ ma cos z glowa, moim zdaniem powinien sie leczyc- chory psychopata! zlapalam go na wszystkim w bardzo szybkim czasie,wystarczyl miesiac zeby odkryc jego gre

ten zbok lapie laski w rozny sposob np przez telegazete,internet jezeli tylko ma do niego dostep z ogloszen z gazety, to erotoman on nie odpusci nawet takiej ktora jezdzi z nim tym samym autobusem,tramwajem rano do pracy,upatrzy sobie taka naiwna laske i z czasem prosi ja o tel wtedy sie zaczyna, wydzwania pisze smsy namawia na sex tak dlugo dopuki laska nie ustapi,ten zbok pracuje na budowie jezdzi po calej polsce wystarczy ze pod jego praca przypadkiem zatrzyma sie jakas kobieta np czekajac na autobus to zuca wszystko i leci ja zagadac tylko po to zeby wymusic od niej nr tel,smsy pisze non-stop, ten typ ma cos z glowa, moim zdaniem powinien sie leczyc- chory psychopata! zlapalam go na wszystkim w bardzo szybkim czasie,wystarczyl miesiac zeby odkryc jego gre