Justyja 0 Napisano Kwiecień 19, 2011 Czy przed ciąża ma się rozwolnienie? do tego brzuch mnie mocno boli!! przypomnę ze kochałam sie w dniach płodnych 3 dni po okresie i doszedł we mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczęsliwy przypadek? Napisano Kwiecień 19, 2011 Jeśli już to w czasie ciąży-bo możesz w niej być. Ale czego się spodziewasz jak współżyjesz w okresie płodnym bez zabezpieczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieLubieNiedziel 1 Napisano Kwiecień 19, 2011 A co to rozwolnienie jest tylko ciąży przypisane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyja 0 Napisano Kwiecień 19, 2011 zobaczymy czy jestem!!! bo dzisiaj sie bardzo dobrze czuje Pozdrowionka i dziekuje za odpowiedz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyja 0 Napisano Kwiecień 19, 2011 szczęsliwy przypadek? - a no i My chcemy miec juz dziecko wiec byla bym SZCZESLIWA bo ciezko mi zajsc po tabletkach. Pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach