Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmjjjmj

Czy to depresja poporodowa ??

Polecane posty

Gość mmmmjjjmj

Witam wszystkich . Tydzien temu urodzilam mojego synka . Porod nie był bardzo ciężki , ponieważ mielam znieczulenie . Jednak juz drugiego dnia w szpitalu Dopadło mnie straszne przygnebienie . Kiedy mały płakał nie wiedziałam jak mam sobie radzieć , a zdarzało sie to rzadko , bo moj syn budzi sie tylko jak jest głodny i nie płacze tylko bardziej sie wierci jednak mam za malo pokarmu i jak mu nie wystarcza to płacze . W szpitalu czesto płakałam czekałam tylko na przyjazd mijego narzeczonego albo mamy . Tak bardzo chcialam wyjsc do domu , myslalam ze w domu mi przejdzie . Jednak sie mylilam . Jestem w domu od czwartku i nadal placze . Boje sie płaczu mojego synka , jak tylko sie ruszy w łóżeczku od razu biegne zobaczyć co sie dzieje . Jednak najgorszy jest strach przrd tym ze moj narzeczony mnie zostawi , ze zdradzi .. ;(. Boje sie ze juz mu sie nie podobam , ze znajdzie inną bez dziecka . Jakby byl w domu ze mna caly czas to moze byloby lepiej , jedank on pracuje i wraca do domu tylko na weekendy ; (. Nie wiem jak mama sobie ze sobą poradzić i boje sie ze to depresja paporodowa .. Co o tym myślicie ?

Gość propolis terz jest dobry
to chyba tak jest jednak depresja Maryja ci pomoże