Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenobia dla nicku

Mam niestety brzuszek po ciazach i jezeli....

Polecane posty

Gość zenobia dla nicku

zaczne sie odchudzac, myslalam o jakiejs diecie i doloczenie biegania, to czy jezeli uda mi sie zgubic pare kg, to co ze skora na brzuchu? Boje sie, ze zostanie jak taki falak.... Sa cwiczenia czy cos, zeby faldy skory nie bylo?Pisze tu bo pewnie jest ktos z podobnym problemem po ciazy jak ja...

Gość zenobia dla nicku
nie ma zadnej mamy z brzuszkiem, ktora chetnie by sie od niego uwolnila, a bo takiej, ktora dala rade pokonac tezn problem?

Gość bo tak i już
Nie jestem ekspertką w tej dziedzinie, ale mysle że pomogą ćwiczenia na mięśnie brzucha, do tego o skóre trzeba zadbać, nie mozna zbyt szybko zlecieć z wagi bo to jest głównie przyczyna flaczka ( tak jak po ciązy ) do tego polecam peeling, który wzmacnia ukrwienie przez to skóra jest gładsza i bardziej elastyczna (rewelacja, stosuje po ciązy ) i do tego jakieś balsamy ujędrniające :)

Gość zgadzam się z
"bo tak i już" ma rację. Ja też z tym walczę, ale potrzebna mi jest silna wola...

no własnie ja tez mam pytanie w ciązy przytyłam 21 kg zrzuciłam wszystko nawet 3 kg mniej waże niż przed ciąża. odchudzam się ćwiczę schudłam w nogach biuście w talii, ale brzuch cały czas mam i w biodrach tez zostało. niewiem juz jak się tego pozbyć.

Gość zgadzam się z
na to niestety potrzeba czasu i wytrwałości...ja też z tym walczę...

Gość alaaa ma kotaaa
dieta to nie wszystko tu potrzebne są ćwiczenia, hula-hop, brzuszki itd