Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest tu ktoś?????

kto wyprawia komunię w lokalu-mam pytanie?

Polecane posty

Gość jest tu ktoś?????

może ktoś tu taki jest?

Gość jodyna
Ja wuprawiałam w lokalu w ubiegłym roku

Gość jodyna
... i czułam się z tym super. Wszystko pięknie naszykowane, podane i posprzątane

Gość bukaaa
ja wyprawiam w lokalu, a o co chciałaś zapytać?

Gość jest tu ktoś?????
ile macie porcji mięsa na osobę do obiadu?

Gość bukaaa
Nie pamiętam. :(

Gość chyba widziałam
A ile w sumie masz dań? Jak tylko obiad i deser to zamów czystą zupę z jakimś pasztecikiem, czy czymś takim, na drugie dwie porcje mięsa (najlepiej do wyboru) plus dodatki i starczy.

Gość jest tu ktoś?????
oj szkoda, bo mi podali że 3 porcje na osobę liczą, a w sumie jest 6 gatunków mięs, ale boję się że 3 porcje to skromnie będzie na stole bo właściwie facet to te 3 porcje zje, kobieta jak ten obiad chwilę postoi to wiadomo że dwie zje a może i trzy? to myslę czy domówić może żeby było po 4 szt na osobę, jak myślicie?

Gość bukaaa
Po 4 porcje mięsa???? :o Facet może i zje 3, ale kobieta rzadko która zje po dwie. Nie sądzę, zeby obiad znów tak długo stał, bo wszystko zrobi się zimne. Normalnie zjadasz do obiadu 4 kawałki mięsa?

Gość jest tu ktoś?????
nie wiem czy starczy i w jakim regionie ty wyprawiasz że tak mało podają? ja w tamtym roku też robiłam komunię w innym lokalu i wyliczyli mi 4,5 porcji na os ale to tylko tak się wydaje że dużo a w rzeczywistości albo mnie oszukali albo nie wiem co ale nie było tego widać na stole, u nas we wszystkich lokalach menu wygląda tak: obiad, słodkie, zimne przekąski, kolacja, teraz kwestia umówienia czy coś sobie domówić czy nie ale to już indywidualnie nie chciałabym sytuacji żeby z obiadu zabierali zupełnie puste półmiski albo po jednej porcji na nich bo wiadomo ostatnia to juz wstyd wziąść, nie chcę jakieś przepychu ale wiadomo żeby to jakoś wyglądało po ludzku

Gość mloda chrzestna mama
:) Mi sie wydaje, ze 2 do wyboru starczy. Ja mialam na swoim weselu 5 i to bylo duzo za duzo

Gość jest tu ktoś?????
ale wiesz jakie oni robią porcje , właściwie na dwa trzy kęsy to nawet kobieta zje dwie przynajmniej żeby spróbować, wiem bo mam ostatnio tego typu imprez i widzę jak jest

Gość mloda chrzestna mama
widze, ze u Ciebie duzy wybor, ja bylam na weselu, na ktorym bylo 6 rodzajow, owszem ładnie to wyglada :) takze jak masz taka mozliwosc, bedziesz miala opinie, ze byl duzy wybor, ze dobrze przygotowane itd :)

Gość bukaaa
Mieszkam na Śląsku, ale co to ma do rzeczy? Nigdy nie jem więcej niż 1 porcję mięsa. Nie znam takich żarłoków, którzy zjedliby 4. :D U mnie będzie obiad, potem kawa, herbata, ciasto i kolacja - coś na ciepło i zimna płyta.

Gość jest tu ktoś?????
no te 6 gatunków to już jest w cenie i raczej jak rozmawiam z innymi mamami to też tak w innych lokalach maja, ale coś boję się że za mało będzie po 3 porcje, wiadomo że jak nie będzie więcej to trudno też musi starczyć ale wg mnie ten stół nie musi się uginać ale ma jakoś wyglądać, tym bardziej że mam złe doświadczenia z poprzedniego roku więc dlatego pytam jak jest u was?

Gość jest tu ktoś?????
oczywiście nie ma znaczenia gdzie mieszkasz ale może to tak się w niektórych regionach przyjęło i każdy inaczej robi , u nas jest tak jak pisałam

Gość gość
Ile mięsa zależy od osoby tak naprawdę A tak poza tym znalazłam cudowny lokal dzięki http://chrzcinyikomunie.pl/ super serwis polecam :)

Gość Iza

Polecam serwis chrzcinyikomunie.pl