Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pase

Czy mogę ubrać spódnice ołówkową do koszuli-tuniki?

Polecane posty

Gość koiko
ja bym tak nie zalozyla Nigdy nie bedzie to wygladac dobrze

Gość tykwa......
do bani

Własnie tak myślałam, tylko kurczę nie wiem czy mi się uda upchnąć tą bluzkę w tej spódnicy i czy nie będzie odstawało:O

Gość elastyczna podeszwa
lepsze body badz obcisly top, moze byc jakas bluzka z marszczeniami, ale na pewno nie tunika, stracisz kompletnie proporcje..

Gość biowax szampon
a ja myślę, że jeśli tunika jest cała prosta (bez odcięcia pod biustem) a spódnica ma podwyższony stan to jeśli włożysz tunikę do spódnicy będzie to wyglądało dobrze, w przeciwnym wypadku nie zkładaj

Gość error error
do olowkowej zawsze najlepiej pasuje cos obcislego,przy ciele-top,dopasowana koszulka..

jesli spodnica nie ma podwyzszonego stanu to nie widze wiekszego problemu. ja do spodnic z "normalnym" biodrowkowym stanem zawsze ubieram cos na wierzch bo upychanie na sile bluzek w spodnicy a pozniej stres przy kazdym ruchu ze coś wyjdzie, bedzie wystawac i neefektownie wyglądać jest znacznie gorsze. oczywiscie nie powinno to byc nic szerokiego ani zbyt dlugiego, ale normalne bluzki czy dobrze skrojone koszule o dlugosci "do pasa" czemu nie?

Dobra spoko:) Ubiorę właśnie albo body albo białą bluzkę z żabotem, będzie elegancko:)

Osobiście polecam body z Gatty, są dobrej jakości i naprawdę ładnie przylegają do ciała. Sama noszę, ale do tego zawsze narzucę jakiś sweterek albo żakiet... potem zawsze można ściągnąć. Do tego mają różne (ramiączka, długi rękaw, golf, itd), więc jest w czym wybierać. Miałam też Vesivia, ale one są bawełniane i niestety nie aż tak trwałe....

Spódnica ołówkowa z koszula typu tunika nie będzie dobrze wyglądać. Chyba, że wciągniesz w środek lub założyć pasek. W innym przypadku niestety. Osobiście uważam,że do takego rodzaju spódnic pasują tylko krótkie moherowe sweterki. Kupisz takie w serwisie CoZaCena-http://www.cozacena.pl/ To świetna porównywarka cenowa. Skradła moje serce niskimi cenami.