Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka. ciekawa.

w którym tygodniu dowidziałyście się że nosicie w sobie bliźniaki

Polecane posty

Gość taka. ciekawa.

pytam tak z ciekawości, ponieważ jestem w ciązy i zastanawiam się czy możliwe jest żeby lekarz nie zauważył na usg że jest ciąża bliźniacza

Gość mama maskaaiiaa
moja znamowma nie wiedziala do dnia porodu:) mialo byc 1 wyszly 2

Gość migotka900008
u mnie zauwazyl juz w 3 miesiacu ze mam dwie fasolki. na poczatku bylam zalamana z mezem ale pod koniec ciazy juz zdazylam sie przyzwyczaic. nie powiem, na poczatku to byla jakas masakra i bez pomocy mamy, tesciowej i mojej siostry chyba bym oszalala....teraz blizniaki maja juz 2 lata i jest fajnie:) ale im wczesniej sie dowiesz tym lepiej, chyba ze chcesz miec blizniaki. ja potrzebowalam duuuuzo czasu zeby psychicznie sie nastawic, tymbardziej ze sama ciaza byla dla nas zaskoczenien bo nie bylismy finansowo gotowi

Gość Vivianaaa dowie
w 9 miesiacu dowiedzialam sie ze jestem w ciazy

Gość taka. ciekawa.
powiem tylko że chciałabym mieć bliźniaki , bo dla mnie to jest cud , naprawdę to jest takie wyróźnienie , zawsze to tak odbierałam , mimo trudu podwójnego wychowania

Gość w 12 miesiacu
u

Gość taka. ciekawa.
Vivianaaa dowie no i co myślisz że to niemożliwe ,nie oglądałaś nigdy programu ciaża z zaskoczenia, tam też jedna taka urodziła bliźniaki ! a nie wiedziała że jest w ciąży i co łyso ci ?

Gość Vivianaaa dowie
a czy ja mowilam ze mysle ze to niemozliwe? nie. wiec skad takie durne zalosne wnioski. nie ogladalam takiego programu nawet nie wiedzialam ze taki jest.

Gość taka. ciekawa.
sorki jeśli cie uraziłam myślałam że to drwina z twojej strony , ja wiem ze to jak najbardziej możliwe nie wiedzieć że jest się w ciąży

Gość Czarnulenka30
Kachana ja na początku chodziłam do państwowego lekarza który stwierdził ciążę pojedynczą dopiero jak w piątym miesiącu poszłam prywatnie do lekarza to się dowiedziałam że noszę bliźniaki:O Dziś moje Skarby mają już po 2,7l.

Gość Czarnulenka30
Kachana ja na początku chodziłam do państwowego lekarza który stwierdził ciążę pojedynczą dopiero jak w piątym miesiącu poszłam prywatnie do lekarza to się dowiedziałam że noszę bliźniaki:O Dziś moje Skarby mają już po 2,7l.