Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joannacwik

Lubin - gdzie rodzić i jakiego lekarza wybrać do prowadzenia ciąży

Polecane posty

Gość joannacwik

Witam, mimo pielęgnowanego planu na życie studia, praca, maż dopiero dzieci kolejność ta nabrała trochę innej formy. Wręcz jestem zaskoczona a sytuacja wymaga ode mnie starannego zadbania o dobro dziecka. Jestem w pierwszym trymestrze ciąży i chcę już teraz zdecydować się raz a porządnie na lekarza z dobrą opinią, dobrego eksperta w prowadzeniu ciąż i było by miło gdyby mógł odbierać poród (by byl pracownikiem placówki porodowej-ma najlepsze rozeznanie co jak gdzie) Jest to moja pierwsza ciąża do tego od kilku lat mieszkam poza lubinem i brakuje mi rozeznania co się dzieje w sferze medycyny dla ciężarnych w Lubinie. Proszę podzielcie się wiedzą jacy lekarze jak o was dbali, jakie kontakty maja z porodówką na Bema lub w Feminie co ułatwia przyszłym matkom zaplanowanie porodu i zmniejsza stres z nim związany. Dzielcie sie wiedza o wszystkim co z ciażą i porodem w Lubinie jest związane.

Gość jak rodzić to najlepiej
w szpitalu, a lekarz myślę, ze dobry byłby ginekolog. Tak przynajmniej mi się wydaje...Ale nie wiem co na to inni.

Gość mamalubinianka
Cześć! Teraz już nie ma wyboru w Lubinie, zamykają porodówkę w feminie więc zostaje tylko bema.