Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love Me

Prezentacja maturalna jakie mi mogą zadać pytania?

Polecane posty

Mój temat brzmi " Wizerunki kobiet w literaturze i sztukach plastycznych. Omów zagadnienie odwołując się do wybranych dzieł" 1. Jagna "Chłopi" 2. Lady Makbet "Makbet" 3. Cecylia Kolichowska "Granica" 4. Wiersz "Starakobieta" Pawlikowskiej Jasnorzewskiej 1 Venus z Milo 2. Stanisław Wyspiańdki "Macierzyństwo" 3. Tycjan La Bella

Mogą cię zapytać o treść książek - czy też więcej o dziełach. Dlaczego wybrałaś akurat te przykłady. Które z pomocy w literaturze przedmiotu najbardziej ci się przydała.

własnie nie wiem jak sensownie ulozyc odpowiedz dlaczego wybralam ten temat lub dany przyklad bo przeciez nie powiem bo mi sie podoba kurde

Trza lać wodę - ponieważ wizerunki kobiet w tych dziełach są różnorodne itd. najlepiej obrazują ich róże postawy itp. Poza tym, mozesz powiedzieć, że np. lubisz "Chłopów", czemu nie ;)

ja mialam bardzo podobne bo mialam obraz matki w literaturze i sztuce, ale to bylo 150 lat temu. ogolnie spoko ale moglabys cos jeszcze do literatury wsadzic z antyku, zeby tak na przestrzeni epok o tych kobitkach bylo.

Gość gość
mojej córce zadawali pytania nie związane z prezentacją,dotyczyły lektur

Gość gadu39444860
prezentacje maturalne - SOLIDNIE!!!

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie! Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281