Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

problem

Polecane posty

Mam 26 lat i nigdy nie miałem dziewczyny. Nie uprawiałem nigdy seksu, nie całowałem się. Skończyłem studia, potem miałem trudności ze znalezieniem pracy. Pracowałem przez jakiś czas jako telemarketer, ale ta praca to mamienie ludzi i wciskanie im kitu. Teraz szukam czegoś ambitniejszego. Jak nie znajdę, to będę musiał znowu podjąć taką pracę albo pójdę na kasę do hipermarketu. Jednak moim prawdziwym problemem jest samotność, potrzeba bliskości z drugim człowiekiem, której nigdy nie zaznałem. A mam już 26 lat. Nie jest łatwo w tym wieku zacząć robić coś, czego się tyle czasu nie robiło. Pomóżcie, proszę, jak się do tego zabrać!

Co ci doradzić? Poznaj kogoś :P Idź do pracy gdzieś gdzie dużo ludzi się przewija. Choćby na kasę.

Gość tvn live
czas się pogodzić że jesteś frajerem. JESZCZE BRAKUJE ŻEBYŚ ZNALAZŁ KOBIETĘ DO SEKSU :-D :-D tacy jak wy nie powinni się rozmnażać

a dlaczego niby nie miałbym poznać? Dlaczego tylko do seksu? Na pewno też, ale może i do czegoś więcej.

Gość MalutkaMimi
Nie martw się:) Spotkasz tą jedyną:) Tylko, że ona sama do Ciebie nie przyjdzie, musisz tam, gdzie jest dużo ludzi:) Powodzenia!:*

rus: sorry, ale w przypadku chłopaka praca na kasie na pewno nie sprzyja znalezieniu dziewczyny. To raczej ostateczność życiowa.

Gość BARDZO DOBRA RADA
Idź do burdelu, tam poznasz fajne i miłe dziewczyny.

mam 26 lat Głupoty gadasz. Ludzi można poznać wszędzie. No chyba że celujesz w jakąś nadętą plastikową blacharę, to może być ciężko siedząc za kasą.

Bardzo dobra rada: a wiesz, że i o tym myśałem. Ale ostatecznie się nie zdecydowałem. Ośmieszyłbym się tylko.

Gość BARDZO DOBRA RADA
Idź do burdelu. To przecież są bardzo miłe dziewczyny. Nie traktuj ich jako prostytutki, tylko jako dziewczyny skrzywdzone przez los.

mam 26 lat Nie chodzi mi o kasę tylko o miejsca gdzie ludzie bywają, ale jak ktoś chce widzieć problem to sobie go znajdzie.

rus: chodzę po supermarketach, po galeriach handlowych i jakoś nikogo tam nie poznałem. Dobra rada: na pewno są skrzywdzone przez los.

Gość BARDZO DOBRA RADA
up

Gość BARDZO DOBRA RADA
To weź sobie w burdelu studentkę. Ona napewno nie będzie się z Ciebie śmiała. Studentki to bardzo miłe dziewczyny.

mam 26 lat Już mówiłem- jak chcesz widzieć problem to sobie go znajdziesz. Poza tym w galeriach to ewentualnie galeriankę poznasz. Jak cię stać żeby jej zafundować nowe jeansy to...

Gość BARDZO DOBRA RADA
W burdelu weź studentkę. Chyba nie chcesz być prawikiem do śmierci.

Gość mam 26 Iat
Z galerianką to chyba dobry pomysł. Czy galerianki robią loda bez gumki ?

ale Wy macie rady. Piszę tylko, że jestem normalnym chłopakiem, który chodzi po sklepach. Nie po to przecież, żeby kogoś poznać, tylko żeby coś kupić.

Gość jjjjjjjjjm
Jak chcesz coś kupić to nie idź do galerii tylko do sexshopu. Tam są sztuczne pipki na różne rozmiary kutasa. Dużego masz ?

Gość rocznikowo mam 26 ale jeszcze
mam 25 ;) skad jestes "mam 25 lat" ja ze slaska wiecm co czujesz mam podobnie;/ brak pracy mnie dobija;/ skonczylam studia teraz robie dwa kierunki zaocznie (podyplomowki) inie mam pracy;(

Gość rocznikowo mam 26 ale
mam 26 lat, może się spotkamy :) chyba wiesz o czym myślę. :) Ale gumki musisz sam kupić, bo ja nie wiem jakiego masz.

jestem Polką, masz na mnie ochotę ? :)

up