Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlosssssssssssnica

wszystko się może zdarzyć ?

Polecane posty

Gość zlosssssssssssnica

czy jest tu ktoś taki, któremu w krótkim czasie świat zmienił się o 180 stopni ??? i czym był ten zwrot o te 180 stopni ?? czy wierzycie w to,że naprawdę wszystko może się zdarzyć i,że wszystko na tym swiecie jest możliwe ?

Gość mi się zdarzyło
gdy poszłam na studia, wcześniej nic mi się nie układało, miałam nawet myśli samobójcze. Od kiedy studiuję zaczęło mi się coraz lepiej układać - poznałam fajnych ludzi, mam świetnego faceta, na pięniądze też póki co nie narzekam - nie wiem jak to możliwe ale wreszcie jestem szczęśliwa. Wszystko dzieje się samo, jakoś tak przypadkiem :) W takim razie głowa do góry - ja też nie wierzyłam że życie może być piękne, a nagle wszystko zaczęło się zmieniać :)

Gość Może się zmienić
Tak studia to zmiana życia mnie w maturalnej klasie za wagary do matury nie dopuścili i siedziałam rok w domu z matka tata nie żyje faceta miałam który nie próbował mnie z dołka wyciągnąć. No ale mama potrafiła pomoc wartość moja odnalesc zdałam maturę poszłam na studia w tym roku bronię magistra. Poznałam wielu wspaniałych ludzi między innymi faceta którego naprawdę pokochałan a tamtego zostawiłam. Byłam w organizacji studenckiej wiele miejsc zwiedziłam dzięki temu wiele osób z innych uczelni poznałam. Teraz pracuje jestem samodzieln. Mimo że z tamtym facetem nie wyszło jestem szczęśliwa spełnian się w pracy na studiac dobrze mi idzie