Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest tutaj ktoś?

Pytanie do facetów !!!

Polecane posty

Gość jest tutaj ktoś?

Czy ucieszylibyscie sie z jakiejs fajnej dobrej gry z kontrolerem ruchu na PS3?! musze kupic facetowi jakis prezent na urodziny a totalnie nie wiem co:O

Gość VXZEP
Ja z gry bym się nie ucieszył, ale jak Twój facet ma samochód, to mu coś kup do niego. Możesz też kupić jakiś dobry perfum, ciuch. Co kto lubi.

Gość jest tutaj ktoś?
on ma PS3 i czasami gra jak ma wolne, samochód posiada ale na tym sie w ogole nie znam...perfumy kupuje sobie sam, ma ich kilka rodzajów...no juz sama nie wiem:O

Gość jest tutaj ktoś?
aaa i jest fanem wszelkich komiksów !

Gość jest tutaj ktoś?
podnoszę :)

moj by sie bardzo ucieszyl, chciaz na dluzsza mete wolalby siedziec i grac :D

Gość jest tutaj ktoś?
no własnie dlatego sie tak zastanawiam nad jakas fajną gra...myslałam tez o zegarku CASIO , ma jeden ale cos wspominał ze musi sobie kupic drugi...tylko po czym poznac oryginalny casio?!i gdzie taki kupic?

Gość VXZEP
Casio to shit, dla faceta kupuje się porządny zegarek, nakręcany, nie cyfrowy, z bransoletą. Np. Delbana, Omega, Tissot i inne.

Gość jest tutaj ktoś?
myslałam tez o skoku na bungee ;)

Gość jest tutaj ktoś?
on ma CASIO takiego ze wskazówkami :O nie elektronicznego , wlasnie na branzolecie ma ;)

Gość fdsfds
na pewno nie na straganie .. Najlepiej w sklepie .

Gość jest tutaj ktoś?
hehe...nie no na straganie nie;) a co myslicie o skoku na bungee??;)

Gość gggggggggggasdsafsdafa
jest tutaj ktoś? hehe...nie no na straganie nie a co myslicie o skoku na bungee?? Ja bym chciał,mi się podoba taki prezent.

Gość VXZEP
Skoczy i zapomni, a taki zegarek za parę tysięcy nie zapomni.

Gość jest tutaj ktoś?
albo szalenstwo wozami ternowymi;) albo guadami , a moze tka wielka kula co sie do niej wchodzi i Cie spuszczaja z górki;)

Gość jest tutaj ktoś?
To mi daj te pare tysięcy:O nie stac mnie na prezent na kilka tysiecy, mam ograniczony budzet niestety:O

Gość gggggggggggasdsafsdafa
VXZEP Skoczy i zapomni, a taki zegarek za parę tysięcy nie zapomni. Jeśli nigdy wcześniej nie skała to na pewno nie zapomni. Według mnie to lepsze niż jakiś zegarek,ale każdy woli co innego.

Gość jest tutaj ktoś?
własnie tez tak myslałam aby załozyc mega seksi ciuszki pod spodem mega seksi bielizne , do tego szpileczki , dobra kolacyjka a na koniec...deser:P ale nie mieszkamy razem , u mnie ciezko bedzie mi cos zorganizowac bo mieszkam z rodzicami , on sam, ale przeciez go na pol dnia z domu nie wyrzuce :P poza tym nie wiem czy nie bedzie czasem jakiejs imprezy z okazji urodzin robił:O eh...

Gość jest tutaj ktoś?
No Panowie pomozcie !!!:O

Gość jest tutaj ktoś?
no własnie cos takiego moge zorganizowac podałam tam nawet link , przejazdzka po torze albo szkolenie wlasnie takimi samochodami terenowymi...aaa..facet ma 32 lat;) jest wyjatkowy dlatego chciałabym aby i prezent by wyjątkowy;)

Gość jest tutaj ktoś?
msf ale ja chciałabym aby to była niespodzianka , wiesz...powiem mu , ze tego i tego dnia ma sobie zrezerwowac czas i koniec...:O zeby opłacic wyjazd gdzies na mazury czy w gory to przeciez musiałabym mu powiedziec;) a ja chce niespodzianke:O

Gość OleslawMarowski
Strzał w dziesiątkę, jazda samochodami w terenie jest świetna, sam brałem udział w takiej przejażdżce i to jest świetne przeżycie polecam, tego na pewno nie zapomni.

Gość jest tutaj ktoś?
Własnie...tez tak mysle...mogłby poszalec taką terenówką;) co do tego skoku na bungee to chyba odpuszcze, w Trojmiescie nie organizuja , dopiero w wakacje , wiec musielibysmy jechac do warsawy , a wiadomo , ze to dodatkowe koszty, bo i nocleg , wyzywienie, a przeciez nie skoczy na bungee a potem mu nie kaze zaplacic za hotel:O

jest tutaj ktoś? Jeśli twój facet lubi adrenalinę za kółkiem, to za taką jazdę będzie cię nosił na rękach. Ale uważaj bo np ja się zaraziłem i kupiłem terenówkę :D Z nim może być tak samo. Poza tym niezaprzeczalnie to jest wyjątkowy prezent!

Wóz terenowy - szkolenie230zł szkolenie na torze sprawnściowym: trawersy, pochylnia, najazdy, kąty natarcia i zejścia, wykrzyże kół Oczywiście ta pozycja.