Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest tutaj ktoś?

Pytanie do facetów !!!

Polecane posty

Gość jest tutaj ktoś?
Naprawde tak myslicie?! ;) Własnie blisko trojmiasta wiec tylko bysmy tam podjechali , a potem moglby sie wyszalec takim autkiem , szczegolnie , ze lubi tego typu zabawy;)ale czy godzinka jazdy terenówką bedzie wystarczająca?!

Gość jest tutaj ktoś?
"Safari -dla zaawansowanych i chcących poczuć smak przygody proponujemy safari z instruktorem. Możliwości terenowe Parku Przygody pozwalaja na przeprowadzenie safari o różnym stopniu trudności. Dla lubiących piękne krajobrazy i przyrodę przygotowaliśmy trasy turystyczne. Dla lubiących walkę w pocie czoła z samochodem utopionym w błocie, gdzie niezbędne jest użycie wyciągarki, przygotowaliśmy przeprawowe odcinki przez bagna i rzeczki. Podczas safari nasi doświadczeni instruktorzy przekazują wiedzę z zasad jazdy w ciężkim terenie." a takie coś ?!czy on bedzie prowadził?! bo własnie o to mi chodzi:P nie spodobało by mu sie gdyby był pasazerem :P

Gość jest tutaj ktoś?
najistotniejsze pytania: czy godzinka takiej jazdy bedzie wystarczajacym przezyciem?! i czy toon bedzie prowadził?!:P

Nie ma to jak fura zatopiona po klamki :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Dowiedz się czy za kółkiem można. Chociaż na prawym to też fajna jazda, szczególnie jak prowadzi doświadczony i walnięty kierowca :D

Napisałem wyżej którą opcję wybrać. To raczej nie będzie godzina i raczej za kółkiem. Szkolenie to szkolenie. Zadzwoń zapytaj.

Gość jest tutaj ktoś?
Kurde zadzwonie na tam na dniach i wszystko wypytam ze szczegolami bo do urodzin pozostał troche ponad miesiac , a jeszcze rezerwacj i w ogole...a godzina jazdy da mu satysfakcje?! czy to mało?!

"Safari -dla zaawansowanych i chcących poczuć smak przygody proponujemy safari z instruktorem To wydaje się jeszcze ciekawsze, ale nie wiem czy nowicjusza wpuszczą za kółko.

Uwierz mi że jak mu się spodoba to i 10 godzin będzie mało ;] Wybierz opcję która daje jak najwięcej czasu na zabawę.

Gość jest tutaj ktoś?
o jezdzic to on potrafi całkiem nie najgorzej;) radzi sobie z kolkiem doskonale wiec nowicjuszem nie jest...no nie wiem...zadzwonie i sie wszystkiego dowiem:P

Gość jest tutaj ktoś?
miejmy nadzieje , ze wszystko pojdzie po mojej mysli ;)dziekuję Wam za pomoc...z całego serca;) a po jezdzie super seks:P na dopełnienie dnia :P Buziaczki !

Nowicjusz w off roadzie. To zupełnie inna jazda niż po ulicy.

Gość Najlepszy_prezent_
Witam wszystkich :) Jak dla mężczyzny w zależności od jego upodobań, zainteresowań, hobby proponuję i polecam bardzo fajny prezent w postaci sagi Dragon Balla, która mógł kiedyś oglądać (warto zapytać delikatnie czy oglądał Dragon Ball, czy Dragon Ball Z ). Wprost idealny spontaniczny prezent. Serdecznie polecam! --->>> www.dragonballzodmalwi.cba.pl

Gość rumcajz
ja bym się ucieszył jakby moja dziewczyna przyprowadziła koleżankę prostytutkę po czym obie na moich oczach uprawiałyby ze sobą sex z użyciem żelowych penisów ;]