Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żądam szacunku dla kobiet

Mąż mojej siostry ją opluł!

Polecane posty

Jestem wściekła, zrobił to przy całej rodzinie. Ale mnie nerwica bierze, wczoraj byliśmy u nich na kolacji. A ona zaczęła się na niego drzec aż w końcu powiedziała do niego ty głupi śmieciu, jesteś tyle samo wart co twoja matka. I opluł ją przy całej swojej i naszej rodzinie, chciałam mu dac w twarz ale jego matka wyrzuciła nas z domu.

Gość VXZEP
EEee sorry, ale jak ona zaczęła i go tak zwyzywała, to miał prawo, w końcu równo uprawnienie. A oplucie to nic inny facet dałby jej liścia w twarz.

Gość hahahahah:)
dobre:)

I co z tego? Kobiety nie traktujecie w ten sposób tylko jej się ustępuje, tak mi matka całe życie mówiła i ojciec był taki że ustępywał. Nie pozwolę by jakiś facet tak traktował moją siostrę, ona wróciła z nami do domu i powiedziała że nie chce miec z nim nic wspólnego. Ale ja tego tak nie zostawię, ona ma po swojej stronie rodzine, ten głupi buc spisał z siostrą intercyze przed ślubem i w razie rozwodu ona zostaje z niczym.

widocznie nie mial argumentow na swoja obrone wiec ....oplul ...tak sie rodzi agresja...pozytywne, ze Jej nie dowalil przy calej rodzinie...

Gość jjkd
niezla masz patologie

Co nie pozwolisz, co nie pozwolisz? Niech najpierw Twoja siostrunia nauczy się szacunku do innych, a zwłaszcza do najbliższych, a pózniej niech sobie żąda.

Gość OZNO
Jak jest pantoflarzem, to ustępuje, ale jak by mnie tak zwyzywała z nie wiadomo jakiego powodu, to dostała by plaszczaka w ryj.

Gość niezla patologia
:D

Ona miała powód by tak do niego powiedziec, robił wszystko w zwolnionym tempie a ona jest bardzo nerwowa. To nie powód by kogokolwiek opluc i to jeszcze w dodatku przy ludziach, zachował sie jak ostatni cham i prostak. Chciałam mu przywalic, ale jego matka zażądała żebyśmy wyszli.

Gość dziaddek
wg mnie lepiej dostac w ryja niz zostac oplutym

Gość OZNO
To jak taka nerwowa, to niech się leczy, bo może ma ADHD. Jaki był powód, że zaczęła go wyzywać ? Konkrety kobieto.

ona powiedziala do niego smieciu jestes tyle wart co twoja matka , to to jest okej ??? ale nie jest okej ze ja opluł ??co ty to ???

Jeju, on nie miał prawa jej opluć, a ona nie miała prawa go poniżyć przy całej rodzinie. Są kwita. Proste?

A do Was nie dociera że ona jest kobietą!

Ona kobietą, on mężczyzną. I? Kobieta ma wykupiony jakis pakiet vip?

Gość gggggggggggasdsafsdafa
Przecież widać że to głupia prowokacja :P

Gość bENZDe
Przecież jest wolny kraj, baby biją chłopa, chłop bije babe, więc nie wiem czym tu się tak stresować.

Revlon(ek) Zdarzają ale zobacz jak ta pseudo autorka piszę :P Każda kolejna jej wypowiedź ma prowokować coraz bardziej.

znam takie sytuacje ze baba zbeszta zmiesza z blotem facet jej sie odwdzieczy i wszyscy na niego z ryjem bo to kobieta! sa ludzie ktorzy tak mysla

ona poniżyła jego i zarazem jego matkę która przy tym była a on miał ej jeszcze ustąpić?? jeśli chcesz szacunku to sama szanuj ludzi- i to tyczy się do wszystkich...

Revlon(ek) znam takie sytuacje ze baba zbeszta zmiesza z blotem facet jej sie odwdzieczy i wszyscy na niego z ryjem bo to kobieta! sa ludzie ktorzy tak mysla No bo przecież są ludzie i taborety :P

Revlon(ek) Tutaj bardziej prawdopodobne jest to że to prowo ;)

Gość adinnaaaa
i bardzo dobrze zrobil. a zreszta przeciez mamy równouprawnienie. ona go ponizyla to on zrobil to samo. nie uzyl wobec niej przemocy fizycznej. tylko pokazal, ze mysli o niej to samo co ona. dobrze, ze broni swojej matki. ja bym tak samo zareagowala jakby ktos obrazil moja mame

Gość iiiiiizzzzzzzz
no i co że jest kobietą? ku**wa jak tak można powiedzieć do męża przy rodzinie. ona też go poniżyła i to bardzo. głupia su*a z niej! szacunek działa w obie strony! a swoje problemy niech załatwiają we dwoje, między sobą! mogła go przecież poprosić na stronę i powiedzieć,że ma się spieszyć. a jak nie potrafi to niech idzie do psychiatry bo na psychologa to za późno. też jesteś tępą suką. kasa to nie wszystko

Gość popieram autorkę..........
I mówię to jako mężczyzna - kobieta się szanuje ;)