Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka.aaa

gdzie znaleźc bogatego i przystojnego ?

Polecane posty

Gość kaśka.aaa

czytam tu że niektóre dziewczyny rzucają swoich starych facetów i nagle znajdują nowego pięknego i bardzo bogatego a niby kur..wa gdzie ?? Ja jestem atrakcyjną dziewczyna i oglądaja się za mną faceci ale jakoś nie potrafię upolowac tych przystojnych i bogatych. Patrze na moja koleznkę która jest bardzo przeciętne a znalazła faceta bardzo bogatego i nie brzydkiego. Chyba jestem skazana na brzydali z pustym portfelem :/

Gość sdfddddddddddddddddddd
w burdelu?

Gość weere
bo kazdy facet majacy kase wie ze te puste szmaty leca na nich tylko dla aksy a po co im zwykla blachara nadajaca sie na raz jak moga miec prawdziwa i kochajaca kobiete

Gość karolinaaaaaaaaaaaa
ja poznalam takiego bogatego i przystojnego , lazi za mna pisze dzwoni nalega na spotkania ale jestem juz w dlugim zwiazku i z nim nie bede.

Gość marcin84w
za dużą masz konkurencję,każda chce bogatego i przystojnego. Określ może jakie warunki ma taki spełniać,może ktoś się załapie

Gość karolinaaaaaaaaaaaa
powiem jeszcze cos ze bardzo podoba mi sie ten facet ale 1 z powodow dlaczego z nim nie bede pomijajac to ze jestem z zwiazku jest to ze ma za duzo kasy...... i co ??? wszystkie leca na kase?

Gość kaśka.aaa
nie jestem żadną szmatą i może niech ci beznadziejni faceci z pustkami w portfelu zamilczą bo widzę że kompleksy z was wyłązą dlatego że każda dziewczyna jak ma do wyboru to będzie wolała płakać w mercedesie niż w maluchu. W zyciu spałam tylko z jednym facetem a mam 26 lat gdybym chciała być z pierwszym lepszym nadzianym facetem to bym była bo nie raz miała taką szansę, ale ja szukam poza tym że bogatego to jeszcze inteligentnego faceta na poziomie, którego celem nie jest zaliczanie każdej dupy ale tworzenie z kims związku no i wygląd oczywiście nie jest bez znaczenia, jestem atrakcyjna i również takiego faceta szukam. Wiem że to za duże wymagania na przeciętnych polaczków.

Gość gasdfaaaaaaaaaafadfaf
kaśka.aaa A ty co jesteś w stanie dać od siebie?Poza tym że jesteś ładna-jak większość tutaj hehe

Gość różnie zależy od samku samopo
bogaci mężczyźni wiążą się z przeciętnymi kobietami, za to badzo fajnymi od tego maja kasę żeby chodzić na dziwki, a żona w domu siedzi, kocha i gotuje :/

a ważniejsze żeby był bogaty, czy przystojny? i co jest miarą tego bogactwa