Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poinyalla

BLIZNY- ile ich macie? wymieniamy.

Polecane posty

Gość poinyalla

Ile macie blizn, różnych znamion lub kłopotliwych pieprzyków na ciele, tych małych i tych większych? :) są waszym kompleksem czy wam nie przeszkadzają? uważacie że blizny mogą rozczulać czy szpecą? i pytanie do facetów i kobiet, czy przeszkadzałyby wam one w waszym partnerze/partnerce? ja jako autorka też oczywiście posiadam takie, jeśli temat sie rozwinie także opowiem o swoich ''szramkach'' :)

mam blizne na dłoni , kiedys powaznie skaleczyłam sie w palucha, mam na nodze , bo wylali na mnie wrzątek w pracy jakis czas temu.aaa i na rece od oparzenia gorącą plastikowa butelką jeszcze z dzieciństwa , i 3 po szczepionkach:P

Mnóstwo drobnych:) ale mi one nie przeszkadzają i tak samo u partnera by mi nie przeszkadzały nawet jakieś mega Mam grubą, ale delikatną skórę i łatwo mi się robią Najbardziej widoczne (ale i tak póki nie powiem nikt się nie orientuje) mam na górnej wardze, kolanie (kilka cm), dłoniach (łącznie z 10 blizn), przedramieniu a brodawki na karku nie lubię, bo mnie wkurza trochę (kilka razy ją zdrapałam niechcący) I w dole pleców też jedną mam, też mnie irytuje czasami (bo ją czuję) Na pieprzyki nie zwracam uwagi, tylko te dwa wystające (karl i plecy) mnie denerwują Przecież to naturalne jest:)

Gość poinyalla
podbijam,podbijam :D

Gość Navya
ja mam pare niewidocznych i malych oprócz blizny po szczepionce bo ja widać pere razy sie naprawde głeboko skaleczyłam i nie zostaly żadne slady .. nie mam chyba skłonnosci do blznowacenia

Gość dulcelocuraaa
mnostwo na twarzy po tradziku i to takie ktore rujnuja mi zycie ;/

Gość Navya
a pieprzyków mam dość dużo ,ale jest tylko jeden taki wypukły (na szczęście mały) którego nie lubie i może usune

Gość poinyalla
up

Gość dziewczyna to ja
jak to bliznę "po mamie"? nie czaje tego

Gość poinyalla
up

Gość mi tylko
przeszkdza blizna pod okiem ktora mam od 2 lat po zle wyleczonym wrzodzie...poza tym mam znamiona,pieprzyki ale to mi nie przeszkdza;]