Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evaaabe

Jestem strasznie podniecona :/

Polecane posty

Gość evaaabe

Mam 28 lat i nie mogę przestać myśleć o seksie :/ od pół roku z nikim nie jestem i już świruję łapię sie na tym że myśle o seksie z prawie każdym facetem którego poznaję. Nie potrafię umówic się z jakimś obcym facetem w internecie na seks bo chyba bym nie mogła sobie w lustrze spojrzeć w twarz i kac moralny by mnie skończył. Chciałabym się przestać z kolega bez zobowiązań ale wiem że pomyśli o mnie jak o dziwce znam facetów i wiem jak na takie propozycje reaguję, oczywiście się zgodzi ale potem swoje pomyśli. Nie wiem co robić :/

Gość pans
wysłać ci zdjęcie mojego ospermionego penisa?

Gość kamilan
jeśli ktoś z was ma problemy z uwodzeniem i kobietami to polecam wam kursy uwodzenia w Wyższej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www.wyzszaszkolauwodzenia.pl). Ja jako stereotypowy informatyk nic kompletnie nie wiedziałem o kobietach i dlatego zapisałem się na kurs. Teraz wiem, że potrafię mieć każdą i to wykorzystuję ;)

Gość gosc.gosć.gosc
a skąd jestes?? Może ja cie zaspokoje? (mówie serio)

Gość evaaabe
wielbiciel, kolegów mam fajnych ale wiem jacy są faceci gdybym powiedziała jednemu z nich że chcę się z nim przespać to wiem co by sobie pomyślała, że niby taka ułożona, wykształcona i wydawałaby się porządna a bzyka się bo nie może wytrzymac bez seksu.

Gość evaaabe
kraków

Gość gosc.gosć.gosc
jaki kac moralny? Potraktuj to jako przygode :) kac moralny mogla bys miec po sexie z 2-3 facetami...taka prawda

Gość gosc.gosć.gosc
ehhh...troche daleko...a szkoda ,jeszcze nigdy nie miałem takiej przygody

Gość gosc.gosć.gosc
nawet sie podszyc nie umiesz...

Gość Ojciec Dyrektor dj Rydzyk
Ja tez z Krk jestem,moze omowimy ten temat na prv?

Gość evaaabe
seks dla czystej przyjemności nie ze swoim facet a z jakimś kolegą spowodowałby u mnie ogromnego kaca moralnego w dodtaku gdyby on wygadał komuś znajomemu że się puszczam to chyba bym tego nie wytrzymała :/ trochę inaczej bym to potraktowała gdybym faceta już więcej nie spotkała.

mowie porozmawiajmy o tym na prv napisz do mnie niepokornytyp1@wp.pl

Gość gosc.gosć.gosc
ja bym tam nie uwazal takiej dziewczyny za dziwke,uprawiając seks bedąc wolna nic w moich oczach nie tracisz(chyba ze zdradzilabys faceta) a jak jestes wolna to kobieta tez człowiek i potrzebuje zaspokoic swoje pragnienia

Gość evaaabe
Ojczulku twój nick mnie zniechęca :P też myślałam że jako dorosła kobieta mogę sobie pozwolić na niezobowiązujący seks, ale nie zapomnę jak moja koleżanka zrobiła podobnie a była wtedy wolna i ten facet rozpowiedział wśród znajomych jak łatwa jest ta dziewczyna dlatego wolę nie ryzkować przypadkowego seksu ze znajomym a z obycm facetem się trochę boję.

nick jak nick,o niczym nie swiadczy @ juz jest inny:) aha i nie jestem gadatliwy:)

Gość gosc.gosć.gosc
no w sumie ryzyko duze,jak ktos ze znajomych to rozdmucha to minie duzo czasu zanim sprawa ucichnie...a z przypadkowym gosciem hmm zawsze mozna trafic na fajnego goscia ale tez na psychopate... Musialabys przed takim spotkaniem jakos "poznac" goscia lub chociaz foto zbaczyc...wiadomo jakby wyglądal jak jakis dlugowlosy cpun z bluzą "idz pod prąd" to by podejrzany byl :)

Gość evaaabe
akurat mam słabośc do długowłosych ;)

gosc oslabiasz mnie ze fota mowi o czlowieku.

Gość kronolen
dziwka jesteś i tyle nie udawaj żeś taka święta jak chcesz się puszczać z byle kim szmata z ciebie i tyle gardze takimi jak ty.

Gość gosc.gosć.gosc
fota nie mowi o czlowieku ale czasami golym okiem widac ze lepiej nie ryzykowac bedąc bezbronną dziewczyną :) Autorko"do dlugowlosych mam slabosc"-to trafiłem jak kulą w płot :)

Gość kronolen
a co to w 21 wieku mozna się puszczać na prawo i lewo i to powinno uchodzic płazem, ja jeszcze rozumiem facetów ale kobiety ? Jaką dziwką trzeba byc żey szukac faceta na jeden numerek!

gosc,zawsze ktos na fotce moze sie kamuflowac.Ubierze sie ladnie,zrobi w shopie,a moze miec zryty beret

Gość evaaabe
też jestem zdania że wygląd za wiele o człowieku nie powie tym bardziej cięzko ocenić to po samym zdjęciu.

nie. rozmawianie o seksie czy też uprawianie go z kimś bez zobowiązań to nie puszczanie się. a jeśli danej osobie pasuje owe puszczanie się na prawo i lewo to droga wolna i nikogo nie powinno to obchodzić. dodatkowo zastanawiam się dlaczego ludzie tak bardzo się wstydzą tego, że lubią seks. i co w tym złego? :O

kronolen a jak facet w 21 wieku szuka kobiety na jeden nr,to sie nie puszcza nie?

Gość evaaabe
Ojczulku ile masz lat ?