Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle mi ze mna :(

Jestem szczupla, mam male cycki, wszedzie pelno wlosow...

Polecane posty

usuwam nawet wasik i te z nosa, jestem mloda powinnam sie cieszyc zyciem a nie uzalac nad soba..chlopaka tez nie mam, a jak jakiegos poznam to na chwile....

Gość manekinyta
a z brody tez? bo ja tak, jestem dziewczyna

eh nie przeadzam wiem ze ludzie maja gorzej, ale jak tak porownuje inne dziewczyny widze z reguly ladne usmiechniete, z brody nie usuwam

Gość manekinyta
to masz zajebiscie bo ja gole brode i tez mam male cycki i co kto ma ku.wa gorzej?

no dobra golisz brode, i masz male cycki ale ja mam ogolnie wszedzie pelno wlosow,napisze, to jest taki wiekszy mech, baczki, wasik, nos :/ karkk, sutki, brzuch, no itd

manekinyta zagladnij tu jeszcze...

hmmm :(

Gość ferret out
A ja też mamw wszędzie pełno włosów - nogi, uda - tragedia - czasami muszę golić 2 razy dziennie. Do tego brzuch, piersi, wąsik, nos :( Ale chociaż na brodzie nie mam włosów. Aha, a te na głowie to jak na złość wypadają garściami :( Poprostu zarośnieta jestem nie tam gdzie trzeba. Ale są większe tragedie.

sluchaj a te z nosa usuwasz? ja jak stane profilem to mi widac i usuwam boze....jeszcze te na ciele :(

hmmm?

Gość SGFBCV
MAM TAK SAMO JAK TY plus dodatkowo mam problemy z hormonami, biustu tez nie mam takiego jak bym chciala za to w innych czesciach ciala jest za duzo;p i pare innych rzeczy. dawnije (gdy mialam 16-18lat) to mi to przeszkadzalo . a teraz nawet nie zwracam na to uwagi . jak mam gdzis te wloski to usuwam i juz:D ginekolog zapisala mi tabl hormonalne co troche poprawilo stan mojej cery jednak jak to dermatolog mi kiedy spowiedzial : taka twoja uroda;p i nie ma sie czym przejmowac , ludzie maja wiksze problemy i z tym zyja:)i nie wmawiaj sobie ze te problemy ktore masz maja jakis wplyw na to czy amsz chlopaka czy nie. bo nie maja wszytsko zalezy od ciebie! ja mimo tych problemow nigdy niemialam klopotów w kontaktach z chlopakami. musisz w siebie uwierzyc i juz:)

oj ciezko bedzie...

thx za komentarze

dziewczyny a czy Wy moze rozjasniacie wloski na niektorych czesciach ciala? ja dzisiaj wyrywalam brwi, wasik i te klaki z nosa, juz nie mam sil wiem ze to pierdoly ale nie daje rady.... moze to przez te komentarze z wczesniejszych lat ze mi widac wlosy z nosa :( :( moze teraz tak mam ze je usuwam zeby znowu ktos czegos nie powiedzial ranyyyy....

Gość masz troche kasy??
zrób sobie depilacje laserem

Gość gosć.gosc
a ile masz lat autorko?

21

oj wlasnie nie mam kasy, z reszta nie slyszalal zeby ktos laserowo usuwal wlosy z nosa, z innych czesci ciala owszem ale wlosy i tak odrosna... wiec po co ...

Gość gosć.gosc.gosć
ja znam dziewczyne ktora ma zrosniete brwi (wyrywa) ma lekki wąsik ze sie tak wyraze a faceci na nią lecą :) klamal bym mowiąc ze jest brzydka

Gość Słoń belgijski
Ogromna większość facetów ma małe cycki i wszędzie pełno włosów i nie płaczą. A baba, proszę, wystarczy ją postawić w męskiej sytuacji i już się załamuje. A potem jeszcze jęczą, że równouprawnienie to fikcja.

zle mi ze mna :( Grubo przesadzasz i dodatkowo sama się wpędzasz w dołek. Po kiego porównujesz się z ładniejszymi? Poza tym kto ci powiedział że one są ładniejsze? Mnie np rajcuje taki meszek na ciele kobiety (byle nie czarny ;])

Gość gosć.gosc.gosć
młoda dziewczyna a tak narzeka :p rozumiem kobieta po 40stce ktorej wąsik rosnie ale ty...pewnie robisz z igły widły

jej a Wy sie z nikim nie porownujecie albo niczego nikomu nie zazdroscicie, no mloda jestem inna by pewnie wyrywala i miala w dupie daleko chodzila usmiechnieta ja tak nie umiem ja mnie cos gryzie albo cos mi sie w sobie nie podoba musze to napsiac wyrzucic z siebie...

Naucz patrzeć na tych co mają gorzej od ciebie. Będzie ci łatwiej ;]

Gość gosć.gosc.gosć
a chłopaka nie masz z jakiego powodu? Mysłę ze jakbys w kims znalazla oparcie,milosc to bys zapomniala o tych niedoskonalosciach

Gość Słoń belgijski
>>jej a Wy sie z nikim nie porownujecie albo niczego nikomu nie zazdroscicie Ja zazdroszczę lesbijkom, bo chciałbym być jedną z nich. Wiem, że nie mam na to szans, w reinkarnację też nie wierzę, ale jakoś nie załamuje mnie to i nie skłania do rozpaczy.

mialam kilku ale na chwile...prawili komplementy mowili ze jestem atrakcyjna itd pisze jak bylo ale co z tego skoro zaden nie chcial byc ze mna dluzej,lepiej poznac...