Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafatka not real

co za nieporozumienie...facet sie obraził właściwie za nic...co sądzicie?

Polecane posty

Gość rafatka not real

ostatnio otwarli u nas taki fajny lump, gdzie są nawet spoko szmatki. Korzystam więc z okazji i kupuję tam rzeczy by je sprzedać na allegro. No i ostatnio kupiłam tam taką czerwoną, wykończoną koronką halkę, całkiem fajna. No i facet dziś znalazł ją w szafce i od razu pytania "co to jest" "na co ci to" itd. On pracuje na nocki i wyszedł dziś do pracy strasznie zły. Nie wiem czy on sobie pomyślał, że go zdradzam? Pytał się czemu mu wczesniej tego nie pokazałam. Ej ale ja nawet nie pomyślałam by mu to pokazać. Kupiłam, wyprałam i sruu do szafy. W wolnej chwili miałam porobic zdjęcia i wystawić na allegro. Wkurzyłam się na niego trochę i napisałammu esa że przesadza...a on mi odpisał, że mu się w głowie nie mieści co ja ostatnio wyprawiam i żebym się zastanowiła nad sobą. Napisałam mu, że ja nie mam stada kochanków na boku itd. Ostatnio zauważyłam, że siędziwnie zachowuje, tak jakby myślał, że go zdradzam czy coś.... próbuję z nim rozmawiać ale to nic nie daje...nie wiem jak mu wytłumaczyć, że naprawdę przesadza....teraz ja czuję się znów winna, będę ryczeć całą noc ....

Gość weyikdtuyaer
wstydz sie ze tak oszukujesz klientów na allegro ;P

Gość rafatka not real
Boże współczuję Ci poczucia humoru jak takie denne literówki cie śmieszą :o

Gość nienienie,,,,,...
już nigdy nie kupię żadnych ciuchów na allegro!

Gość rafatka not real
to nie kupujcie ale doradźcie coś!

Gość nlknknknkn
dziecko drogie, ludzie umierają z głodu, chorzy nie mają na lekarstwa, trzęsienia ziemi, tsunami, powodzie.... nie masz wiekszych problemów?

Gość kvkjl;fv
autorka się chyba obraziła...

Gość zzzzzzzzzooooooooooooo
podaj linka na twoją aukcję. chcę poznać twoje dane oszustko i zgłosic to do admina

Gość gdzie mój ukochany wr
oj wytłumacz mu po co to było, ze to dla leszcy na allegro, super okazja, raz ubrana :) Powiedz, ze nigdy bys tego nie ubrała bo to smierzdiuch zlumpeksu, tylko chciałas dorobic.

Pochwal się mu jaką oszustką jesteś...biorąc pod uwagę "denne literówki" i tak się nie zdziwi.

Gość deanna foks
Ludzie, czy wy piszecie na tym forum w przerwach od łóżka z pasami? dziewczyna chce rady a wy wyzywacie ją od oszustek. Ciekawe czy wy zawsze tacy święci jesteście, co za frustraci, tylko żółć wylewa się z waszych ryjów.Może zabijcie ją i spalcie na stosie? Malutka w szpileczkach Ty na pewno inteligencją nie grzeszysz. Pseudo-intelektualistka. Szacunku do siebie to chyba nie masz skoro nazywasz się "wredną, bezpruderyjną suką":o Idxie do psychiatry niech wam przepisze haloperidol w kaspułkach. Autorko, strasznie niepoważny ten Twój mężczyzna. Ma problemy z zazdrością, porozmawiaj z nim niech lepiej panuje nad emocjami. Powiedz mu, że jego zachowanie jest zbyt wyolbrzymione, że nic złego nie zrobiłaś i jego reakcje tylko Wam szkodzą.