Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corka matki

opieprzyłam mame bo pobiła mojego małego brata, ze ma slady na szyi

Polecane posty

Gość corka matki

nie chciał jesc, matka strasznie sie wkurzyła i wpychala mu jedzenie, nie wiem co sie tam działo ale słyszałam krzyki i placz mojego brata (5 lat) potem patrze a on na szyi ma bardzo widoczne czerwone otarcia jak to zobaczyłam to zaczełam opieprzac matkę, ze chyba jest nienormalna, jak mogla takie cos zrobic. A ona do mnie tak: 'a moze to ty mu to zrobiłas?' :O a moj brat do niej 'nie to ty mi to zrobiłas!' a ja do niej z mowie: on bedzie to pamietał,takich rzeczy sie nie zapomina.(mialam tu na mysli moja sytuacje, bylo tak samo, torturowala mnie psychicznie i biła) zamilkła a ja wyszłam. nie powiedzialam nic co by ja obraziło, przeciez to prawda co powiedziałam, zgodzicie sie?

Gość corka matki
teraz znajac ja bedzie obrazona na mnie, ale musiałam jakos zareagowac. mialam przejsc przy tym obojetnie? zreszta taka sytuacja zdarza sie czesto, ze go bije

Gość corka matki
mysli, ze jest dobra matka, bo kupuje nam duzo, bo dla nas gotuje, bo sprzata. to nie wystarczy

Gość corka matki
a i jeszcze mowila takie cos ze to on(moj brat) sie tak zachowuje, jest nie dobry itp. a ja ja zgasiłam twierdzac: jaki rodzic takie dziecko. myslicie ze wjechalam jej na psyche?

gratuluje odwagi,jak widać twoja mama nie dorosła do bycia nią,nawet nie zdaje sobie sprawy jaką mądrą wrażliwą troskliwą i inteligentną córkę urodziła,tak trzymać!jeśli nitk jej nie nauczył jak wychowac dzieci to może ty ją naucz;)

Gość corka matki
wiem, ze teraz bedzie kiepsko pomiedzy nami, ale musialam to wyrzucic, bo juz długo to w sobie dusiłam. nie zapomne dzieciństwa.

Gość corka matki
up

Gość corka matki
czemu nikt sie nie udziela? chcialabym o tym z kims porozmawiac

Gość corka matki
Matka twierdzi, ze trzeba tresowac takie dzieci. no okej nie wolno im pobłażać, ale nie tak, zeby bic. Ja nie wiem czemu mama mnie tak torturowala (moze za ostre słowo, ale ja jestem wrazliwa i dla mnie to byly tortury). zwykle powod byl taki ze dostałam zla ocenę (czyli dla niej 3) lub to ze mialam problem z zasypianiem. tak nie moglam spac, matka przychodzila do pokoju i sprawdzala czy spie, jesli nie spałam to darła sie na mnie i szarpała, po czym mowila ze jak nie usne to sie zdenerwuje, jak ja mialam wtedy usnac, gdy serce kołatało mi jak szalone?

Gość corka matki
up

Gość corka matki
up

Gość corka matki
up

Gość corka matki
up

Było minęło, nie warto wracać do tego. Uświadom matce jak to na Ciebie wpłynęło. Moi przyrodni bracia, od obojga rodziców, mają lepiej niż ja kiedykolwiek miałam i to się liczy. Wspominać tego nie warto.

Gość corka matki
teraz troche zaluje ze jej to powiedziałam, ale moze taki zimny prysznic ja ocuci :O

Gość corka matki
dobrze ze jej to powiedzialam?

Gość corka matki
czemu nawet tu czuje sie samotna?:( nikt nawet nic nie poradzi. dzieki.