Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kola/

czy wasz facet tez jest chamem?

Polecane posty

Gość kola/

jestem chora i leże plackiem w łóżku.poprosiłam go rano żeby zrobił mi śnaiadanie a on odp ze najpierw musze mu zrobic dobrze.odmówiłam więc powiedział że nie wstaje z łóżka.nie wiem jak można miec tak płtki poziom myslenia

Gość dziewica252525
i ty jestes z kims takim?>

Gość kola/
powiem tak nigdy bym się tego po nim nie spodziewała.zawsze jak o cos prosiłam miałam to a tu...

Gość A po co??
Pamietaj ,ze Twoj facet swiadczy o Tobie..

Gość A po co??
to moze zartowal

Gość kola/
nie sadze wstałam i sama sobie je zrobiłam.co masz na mysli ze moj facet swiadczy o mnie?

Gość sztywny pal azji :)))
Bo gdzie gały miałaś jak z takim burakiem się zadawałaś ? Tak więc widziały gały co brały , tyle że to pewnie nie gały decydowały ? Tak więc jak się myśli kroczem ?.......

Gość pfffffffffffff
zawsze jak o cos prosilam mialam to, a tu ... :D buu huu cry me a river.... i co raz bylo inaczej i juz wielkie obruszenie i obraza majestatu? ty sie kurwa ciesz niewdzieczna szmato, ze sie na bliskim wschodzie nie urodzilas bo juz by cie kamlotami wlasna rodzina obrzucal;a za takie herezje...

Gość pfffffffffffff
twoj tok myslenia jak pokazalas jest gleboki jak kałuża więc nie wiem do kogo, a raczej o kim ta mowa...

Mój by aż tak wredny nie był heh. Mnie zawsze pociągali aroganccy faceci, no ale... Ja bym na twoim miejscu dała mu jakąś karę, niekoniecznie przykrą. Wiesz, tacy źli faceci wcale nie są tacy źli. Lol, ja już jestem z swoim kupę czasu. Często się obrazam, wkurzamy się nawzajem, wręcz bijemy się, znaczy nie on mnie. Raczej. Ja już mu liścia itd zaserwowałam kilka razy. I wgl wyglądamy jakbyśmy siebie nienawidzili. Ale nie możemy bez siebie żyć. Jeśli z zasady twój facet jest miły i krzywdy ci nie robi to wiesz;) może mu odstra ?

Gość roooossssssssssssssssaaaaaaa
o czym wy piszecie?jakie krocze.troche pusci jestescie.no faktycznie musi byc bardo wdzieczna za to ze urodziła sie w polsce kto to napisał jakis DEBIL zal mi cie człowieku