Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja robie

Czy ja nie mam poczucia humoru? Czy może to z nią jest coś nie tak?

Polecane posty

Gość barrakuda..
widac, ze kobitka ma duzy dystans do siebie Ale chyba malezaloby zasygnalizowac, ze przekracza czasem granice..

Gość slaba z angola
ja wszystkie inne teksty uwazam za nie w porzadku, ale seiro nie widze nic zlego wtym tekscie o samochodzie? co, ze powiedziala, ze przewiezie tylko jego? wytlumacz mi to. nie piszetego zlosliwie, serio nie rozumiem.

Gość co ja robie
Co złego w tym tekście? teoretycznie nic, ale to było powiedziane z poddtekstem seksualnym! tak jak zresztą jej wszystkie żarty do facetów :o

Gość co ja robie
ines73 tak, jest przebojowa, baaardzo przebojowa! Nie ma dla niej znacz3nia, czy rozmawia z kolegą, moim ojcem, mężem czy lekarzem, do każdego ma sprośną i bezpośrednią gadkę. Ja taka zdecydowanie nie jestem. Ale mimo to zawsze potrafiłyśmy sie dogadać. No i teraz zastanawiam sie jak to rozegrać. No bo jesli zwrócę jej uwagę, to ona nawet nie zrozumie o co mi chodzi :0 albo pomyśli, że nie akceptuje jej takią, jaką jest.

Gość co ja robie
ines73 tak. Ale ja raczej nie będę sie smiac, gdy będzie w ten sposób mówić do mojego faceta :O Chyba będę musiala zerwać z nią kontakty. Albo ograniczyć je do nas 2 bez męża.

ogranicz...ale nie mysle aby byla zagrozeniem dla Twego zwiazku...Ona jest prostolinijna i moze troche nieobyta..musisz brac na to poprawke...jesli gdy jestescie we dwie jest ok i Ty sie odrywasz troche od rodzinnej rutynt...przemysl i uwazaj aby Jej nie urazic