Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjaaa2111111111111

ten związek ma w ogóle sens?

Polecane posty

mój facet czasem jak chce to potrafi być miły itd ,ale czasem ma chamskie teksty ,wyzywa mnie itd ostatnio nie ,że mnie uderzył ale podniósł na mnie rękę jakby chciał uderzyć.. ciagle mnie strofuje jak mam się zachowywać np w kościele ,że nie śpiewam ,albo ,że nie składam rąk .jakbym była mały dzieckiem jakimś.. poza tym jak sie nie widzimy czesto nie ma czasu ze mną rozmawiac przez tel.. nie wiem czy sobie nie odpuścic?

w tym kościele to był przykład... ale on często mnie strofuje ,że powinnam robic tak ,a nie tak itd

czasem to mi zwyczjnie wstyd.. bo albo mnie strofuje przy jakiś znajomych ,albo przy obcych .. jak ma się czuć jak mi np mówi do ucha ,, śpiewaj czemu nie śpiewasz" ,, złóż rączki" , albo przy znajomych ,, tak ,tak kochanie bylaś na wakacjach ,a teraz ja mam coś do powiedzenia" ,, aj ty tego napewno nie znajdziesz i tak" itd

up

up

alicjo,po co podnosisz temat? to oczywiste,ze twoj facet to burak,ktory cie nie szanuje.

Gość olaoal,o,laiosdlfb
no rzeczywiscie burak jakis...

Gość no prosta odpowiedź
kretyn na maxa który ma cie głęboko w poważaniu. Czyli pan i władca. Jak sama nie zmądrzejesz żeby kopnąć w dupę debila to my Ci niestety nie pomożemy...