Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhgfvb nkij

czy 1200zl za wynajem 3 pokojowego mieszkania ok 60m2

Polecane posty

Gość jhgfvb nkij

na ulicy glinianej w lublinie czyli niedaleko miasteczka akademickiego to duzo/malo? standard mieszkania sredni, jak myslicie?

Gość jhgfvb nkij
+ opłaty:(

Gość aagaa12
mieszkanie spore, prawie w centrum, blisko miasteczka akademickiego, moim zdaniem cena nie jest wygórowana, powiedziałabym nawet, że to dobra okazja- w Lublinie ciężko Ci będzie znaleźć tańsze mieszkanie w podobnej lokalizacji

Gość ljh;kg;;
złodziej jesteś i tyle

to jest tanio ja za 2 pokoje na Czubach w nowym bloku (42 metry) placilam 1100 plus liczniki

Gość poczekaj jeszcze kilka dni
w gdańsku za 2 pokoje 1600 + opłaty

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
jak 3 pokojowe to pewnie nie bedziesz mieszkac sama i koszty sie rozłożą:o biorac pod uwage ceny wynajmu w Polsce to nie jest specjalnie duzo.. nie wiem jakie sa ceny w Lublinie ale w Krakowie ja za jednopokojowe z centrum wiecej place:o

Gość dsgsdfgs
ale to ja chce wynajac mieszkanie ludziom. zastanawiam sie tylko czy to wlasnie nie za niska cena...a jaki macie standard mieszkania? bo moje takie sobie, nie jeste obskorne ale tez nie jest po remoncie, w kuchni w lazience kafelki ladne, wykladzina -w kolorze parkietu ladnna schludna, prysznic balkon 2 telewziory dwa lozka prawie nowe jedno starsze. meble-nie neistety ale stare z czasow mojego dziecinstwa, ale sa. sciany sa do pomalowania i jeszzce fakt ze jeden pokoj jest przejsciowy. wiec biorac to wszytsko pod uwage jak sadzicie czy 1200 plus oplaty licznikowe to duzo czy malo?

Gość zakupoholiczka242424242
tanio

Gość gfgfdgdgdg
Wszystko zależy. Ludzie "kupują oczami". Jeżeli wg nich mieszkanie będzie brzydkie, bo meble, tapety lub podłoga będzie zaniedbana, to nie wynajma takiego mieszkania. I tutaj to oni będą mieć rację, bo są klientami :o Porozglądaj się na stronach internetowych w wynajmem, w jakiej cenie sa mieszkania w Lublinie w tej okolicy i w podobnym standardzie. Jeżeli są takie same po 800 zł i stoją to znaczy, ze za wysoko lub takiego standardu nikt nie chce.

Gość wierna łowieczka
trza byc pieprznietym by placic za wynajem jak tyle samo kosztuje kredyt

Gość imjhguu
biedrona to ty musisz po godzinach tyle nadstsawiac bo fryzjerka to nawet tego nie zarobi

Gość gfgfdgdgdg
Wez pod uwagę, że nie wszyscy są w stanie dostać kredyt a tym bardziej na 40 lat :)

Gość to mało
jest