Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam zakola ooooooo

Który z was łysieje? Mam zakola ,jestem załamany

Polecane posty

Gość mam zakola ooooooo

:(

Gość Herr Flick..
zakola to jeszcze nic, najgorsza jest koronka albo "wysokie" czoło, albo taki placek z tyłu głowy

Gość blondynka Marta
moj tez wiecznie pieprzy o tych zakolach...widze ze troche łysieje ale to nie powod by na kazdym kroku to powtarzać !!

Gość blondynka Marta
"koronka" ło kurwa pierwsze słysze :D hahahaha

Gość blondynka Marta
haha :D ja pierdole...wezcie bo sie ciesze jak glupi do sera i mysla w domu zem stuknięta:P

Gość Herr Flick..
koronka - zdrobnienie od korony , jak facet ma tylko taki pasek włosów na około głowy a czubek łysy :D okropnie to wygląda już lepiej zgolić się na glace

Gość blondynka Marta
domysliłam sie:D buahahahaha moj ma na szczescie tylko zakola chociaz zauwazyłam na czubku głowy jakas pusta plamke :Pale mu nie mowie , i tak ma kompleksy:P

Gość blondynka Marta
hahahahhaha uwielbiam Was :P :D

Gość vbm
zakola to nie łysienie...tak ci włosy rosną...juz nawet dzieci mają zakola

Gość blondynka Marta
jak nie lysienie , co Ty za bzdury gadasz:O

Gość vbm
zakola to zakola...a łysienie to łysienie...zauwaz ze niektórym dzieciom tez tak włosy rosną...

Gość vbm
mój mąż od dziecka miał zakola...

Gość Herr Flick..
zwykle ci chłopcy, którzy już w dzieciństwie mieli zakola wcześnie łysieją, szczególnie blondaski :)

Gość vbm
mój ma od zawsze zakola i mu sie nie powiększają...i męża w rodzinie jest sużo dzieci i widzę że niektórym chłopcom tez tak włosy rosną a mają juz kilkanascie lat

Gość vbm
skoro ci sie czoło coraz wyzsze robi to ci wypadaja te włosy i temu zakola sie robią...mojemu mężeowi nie wypadają...podejrzewam ze nigdy nie będzie łysy bo wszyscy starsi faceci w jego rodzinie mają włosy

Gość vbm
no i własnie mi o to chodzi ze niektórzy mają taką linię włosów...podałam męża jako przykład.....no ale skoro autorowi robi sie coraz wyzsze czoło to ewidentnie łysieje

Gość mam zakola ooooooo
dlatego zbieram kase i we wrzesniu reobie przeszczep . Wole teraz zanim mi wypadną ,bo pozniej bedzie coraz gorzej

Gość ygdhiyfsofieurosdz
Ile wy macie kurwa lat, mój ojciec ma 60 lat i nie ma jeszcze "zakoli" :O :O :O :O :O :O :O :O

Gość patologiczny prawiczek
Tylko nie rób w Polsce , bo to ruletka , jednemu zrobią dobrze a 9 innych oszpecą .

Gość świnki trzy 3
ja byłam kiedyś łysa :-) ogoliłam się i nawet mi się podobało. Tylko stare baby które myślały, że jestem chora wpędziły mnie w kompleksy i już nie powtórzyłam tego eksperymentu ;-)

Gość Łysiejący
Też mam podobny problem. Nie warto robić operacji przed 25 rokiem. Lepiej stosować środki hamujące postępowanie łysiny, choć nie zawsze się sprawdza. Pełno tego w aptekach.

Gość patologiczny prawiczek
to nie działa w dupe mozna sobie je wsadzic. Minoxidil na jednych działa na innych nie , no i hormony ,reszta to h****uj

Nic nie działa na łysienie, bo to kwestia genów. Musiałbyś sobie wymienić łańcuchy DNA. Powodzenia

Gość Łysiejący
Mi minoxidil pomaga. Przynajmniej wypada mniej włosów. Są nawet jakieś odrastające.

Gość hhhhhhhhgyut6ir6
zakola kojarza mi sie ze starcami i ksiezmi. podobnie jak lysi - malo podniecajacy ;D

Gość Moim zdaniem to w bardzo duzej
mierze kwestia genów. Moj jeden kolega ktory ma 23 lata ma juz spore zakola a drugi(wiek 28) bujny włos ale za to juz siwieje i to niezle. Jedni maja placka na glowie,innym robia sie zakola. W sumie to dlaczego tylko kobiety mają mieć gorzej? Przynajmniej w tym was pokarało :P

Gość nnnnanpro
Łysienie w 3 ''rzutach'' W okresie dojrzewania , potem sie zatrzymuje. Potem w wieku 20kilkulat az do 30stki ,wtedy najwiecej wlosow wypada i pozniej po 40-50tce Nie u kazdego oczywiscie tak to wyglada :)

Ja tam nigdy nie uwierzę, że nie jeśli u kogoś w rodzinie są łysi to on też musi. Mój były właśnie tak miał ale, że nie podobał się sobie łysy (stwierdził, że kształt czaszki się nie nadaje :P) i zaczął walczyć. Brał chyba Follixin + cały wachlarz babcinych sposobów i co, włosy odrosły i trzymają się do dziś :]