Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izzzzzzzzzzzzzzzzzza

rodzina mnie nienawidzi....Spadek po babci

Polecane posty

zastanawiam sie czy to moja wina....Babcia ma mieszkanie 3 pokojowe ale na pietrze...(winda ciagle zepsuta)to starsza osoba...To mieszkanie miala przejac po niej moja kuzynka. Ja namowilam babcie zeby sprzedałą to mieszkanie...znalazlam jej na partnerze 2 pokojowe kolo mnie(mieszkam z rodzicami)zaproponowałam by za sprzedajne mieszkanie splacic kuzynke(dac jej polowe a chciala calosc..dostala 80 tys)do tych 1000 tys co zostały ja dobralam 80tys kredytu i kupilam babci sliczne miszkanie...zapisane na mnie... oni są zli bo mysleli ze dostaną całość a ja..ich zdaniem ich przchytrzymalm zi grałam nie fer:O

Gość sorry ale nie rozumiem
:(

czego nie rozumiesz? Babkamiala 3 pokojowe mieszkanie warte 160tys mialo byc cale kuzynki.Na namowilam babcie na sprzedaż..i podzial na pół...Uzylam argumentu ze powinna mieszkac na partnerze..bo ma problemy z chodzeniem..W skutek czego kuzynka dostała 80tys a ja reszte dobralam kredyt kupilam babci 2 pokojowe przepsiane na mnie.Oni liczyli ze beda mieli wiecej

nie rozumiesz..jak ona dostala polowe to jak ja mogłam dostać wiecej???:O:O:O:O:O:O:O:O:D:D Ja dobrałam kredyt i kupiłam babci mieszkanie zapisane na siebie z zaspisem ze bedzie tam mieszkac dozywotnio..

Gość hgmnhmhj
nie czaisz???? mieszkanie mialo byc kuzynki wiec jakby babcia zmarla to kuzynka by dostala kase a tak male larwiatko tak zrobilas ze i ty stratna nie jestes hahaha

Dobrze zrobiłaś tylko pamiętaj aby babci pomagać to ci się jeszcze w przyszłości życie bardziej odwdzięczy :) A kuzynką się nie przejmuj i tak sporo dostała mogłaś nie da nic to co by wtedy gadała :)

Gość hgmnhmhj
To mieszkanie miala przejac po niej moja kuzynka. nie dziwie sie ze sa na ciebie zli....jestes cwana heheh

Gość tfvbufdvtufbodt rfubydtfofdt7o
i bardzo dobrze zrobiłaś, przynajmniej masz pewność że coś po babci dostaniesz, a kuzynka tez swoje dostała a że była pazerna to jej problem