Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mnie wkurzyła teściowa

Teściowa jest w ciąży!!!! Jestem zirytowana jej podejściem do życie!

Polecane posty

Kobieta 40 lat. W wieku 17 lat urodziła mojego męża, była na utrzymaniu rodziców, oni jej wychowali dziecko a ona mogła sobie spokojnie studiowac. I co się okazało, niedawno(dwa late temu) poznała mężczyzna i kilka dni temu oznajmiła rodzinie że wychodzi za mąż i jest w ciąży. Wiecie jak się zdenerwowałam, to ja jestem w ciąży, będę potrzebowała jej pomocy a ona w ciąże zachodzi. Dziadkowie mojego męża zadowoleni, gdy ją spytałam czy będzie nam pomagac to dziadkowie męża obiecali nam pomoc przy maluchu. Narazie jestem zdenerwowana jej wybrykiem.

Gość Melinda Ralf-Lalush
a co myślałaś, że 40 latka zostanie niańką tgwojego dziecka? Ja też w tym roku skończę tyle lat i płynie we mnie jeszcze gorąca krew:P

Gość kilka słów z ust twych
ale to chyba nie w pl? U nas mało kto po 40 układa sobie życie i zachodzi w ciąże.

heh to Twoje dziecko... więc nawet jakby teściowa nie była w ciąży to nie ma obowiązku ci pomagać... skąd ta roszczeniowa postawa?

Liczyłam że będzie mi pomagała przy dziecku jak na babcie przystało. A ona oznajmia że wychodzi za mąż, zresztą pieniądze też wydaje na swoje przyjemności, fitnesy, baseny, nawet wspomniała o doktoracie, a kiedy ona będzie miała czas dla swojego wnuka. Jak tak tu doktorat, tu swoje dziecko, nawet starałam się ją przekonac i dałam do zrozumienia że w jej wieku lepiej już nie rodzic dzieci, tym bardziej jak ma się już swoje wnuki. Ja sama studiuje i studia również muszę opłacic i chciałam ją prosic by ona to robiła a tutaj wydatki będzie miała.

Gość Melinda Ralf-Lalush
:D

Ale Ty jesteś głupia pinda. Sama sobie opłacaj studia, trzeba było się dostać na dzienne, a nie teraz prosić teściową o płacenie na studia/ Ręce opadają, jakie pindy chodzą po świecie. Swojego nie mają i po cudze sięgają. Ona ma DOPIERO 40 lat i niech korzysta z życia. A nie daje Ci kasę... Ale się ubawiłam. Ktoś ma rezygnować ze swojego życia, żeby Twoje organizować.

Gość mały łebek
autorko tematu - zrób mi loda ty kurwo jebana

Gość kornelaaaaaaa
sama zrezygnuj ze studiów!!!! dlaczego teściowa czy rodzice mają Wam pomagać, co? ja pierdole i jeszcze jej powiedziałaś że ma usunąć ale z Ciebie podła egoistka. mózg sobie usuń

Gość powiem wam taj
ludzie nie wierzcie to ściema takich debili ziemia nie nosi

Gość 001
też nie wierzę w tę bajeczkę :)

Gość gdegddua
Ludzie przeciez to prowokacja, nie ma takich idiotek jak autorka.

Gość kornelaaaaaaa
niestety są! sama znam kilka takich pustaków!

Gość prowo !!!!!!!!!!!!!!!
nie wierze że są takie debilki !!! na pewno prowo !!!! chcesz urodzic to wychowuj. dlaczego młoda 40 letnia kobieta ma sie zabawiać w niańkę ???

Gość dododod_3
młoda 40 latka :classic_cool: dobre

Gość andrrrr
co nie ? o facecie by napisali ,że stary pryk i będzie dziadkiem , a nie ojcem

Ty chyba kobieto jesteś nieźle w łeb kopnięta. Twoja tesciowa jest młoda kobieta i mam prawo rodzic dzieci a większe jeszcze ma prawo robić ze swoim zyciem co chce robić ze swoimi pieniedzmi ci chce. A ty wskoro uważasz sie za taka dorosło ze chcesz urodzic dziecko to chyba powinnas wiedziec jakie ida za tym konsekwencje. To twoje dziecko wiec wychowuj je samam z mężem, to twoje studia więc opłacaj je sobie sama. Debilka i to w dodatku studentka. Ten swiat schodzi na psy przez takich ludzi jak ty

Ja popieram babcię , niech się kobieta cieszy pełnią życia, a nie tetryczeje i poświęca dla interesownej kretynki.

Gość salianka
Nieźle walnięta jesteś.Myślałaś,że jak zajdziesz w ciążę to cały świat będzie się kręcić wokół ciebie? A kobieta po 40 (przyszła babcia) to ma już tylko na drutach robić i niańczyć wnuki? Kurcze, trafiła ci się teściowa z ambicjami,która wie czego chce od życia i to realizuje. Zamiast biadolić i wykazywać postawę roszczeniową, ciesz się razem z nią. Będziecie mogły się wymieniać uwagami na temat pociech, razem wychodzić na spacery itp. A za studia sama płać, skoro chcesz je kontynuować.

Gość gość
Skoro chciałaś dziecka to po co? Dla babci żeby wychowywała? To moim zdaniem ty nie dojrzałaś do macierzyństwa kobieto! Może najpierw weź się za robotę, wieczorami się ucz i spłacaj sobie swoje studia. Jesteś pieprzoną egoistką i serdecznie współczuje teściowej tego jaką ma synową..

Gość gość
Autorko "jak na babcię przystało"?? A gdzie jest napisane że babcia ma obowiązek zajmowania się wnukami?? Rodzice są od tego. Kobieta jest młoda, ułożyła sobie życie, niech się cieszy nowym mężem i dzieckiem. A Ty opiekunkę znajdź dla swojego dziecka.

Gość gość
Moja teściowa powiedziala po ślubie ze nie zgodzi sie na nasz stosunek jak nie bede przy swojej jej wieczorami napity pukał... I moja musi patrzec na to to mój ojciec sie z moją żona zabawia...

Gość gość
Ale jest fajnie mamy wielkie lozko z olejkami upackane i wibracje sa jak łozko wodne jeszcze jak crack i ziolko do tego czy wódeczka albo koxik to juz woogule odlot w kosmos:)

Gość gość
a mnie nawet teść w d**e zapina;) a ja facet

Gość gość
autorka to debilka, prowo nieudane 0/10

Gość gość
1/10 bo pelikany już łykaja. Ona nawet nie reaguje na wasze wyzwiska a wy dalej karmicie trolla.