Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielka_;)

mama zapomniała o moich urodzinach

Polecane posty

Gość anielka_;)

przykro mi;(

No to wszystkiego najlepszego :0 a może szykuje ci jakąś niespodziankę albo pracuje na dwóch etatach i nie wie jaki jest dzień ? co

Gość anielka_;)
dzieki... nie pracuje,w domu siedzi,dzisiaj nawet u niej byłam bo prosiła mnie zebym jej firanki w salonie zawiesiła...

Gość TaWyklętaaa
moja co roku zapomina, a mam 20 lat, tez mi zawsze cholernie porzykro jest w tym roku az sie poplakalam a ona z siebie zawsze taką niewinna robi i znajduje wymowki głupie ze nawet sie tego nie chce sluchac Ja nigdy nie chcialam prezentow, ale chociaz same zyczenia mi wystarczyly by, trzym sie, ile masz lat??????

Gość 76172676
To przykre.... Pocieszę cię, że o moich wszyscy tez zapominają.... :( To Happy Birthsday! :)

Gość a może ma zaniki pamięci
czy coś takiego?

Gość anielka_;)
dzisiaj mi 20-stka stukneła,ona do mnie dzwoni tylko jak cos jej potrzeba albo kiedy nie ma sie na kim wyzyc:( smutno mi

Anielka ale ty nie masz 10 lat :) prawda ja cię rozumiem ja już mam prawie dwa dowody osobiste a też jest mi miło jak ktoś pamięta .

Gość anielka_;)
ktos...nie obchodzi mnie reszta ale mama....ja nie chcę wiele ale chociaz niech powie,ze pamieta w swieta przy wigilii tez nie zlozyla mi zyczen tylko stwierdzila ze ona nie wie co moze mi zyczyc i na tym sie skonczylo

Gość 76172676
Mój mąż dzień po ślubie zapomniał o moich imieninach.... :(

Anielka to co piszesz świadczy o tym że matka stosuje zimny chów , nie jest wylewna albo egoistka rożni są ludzie a napisałam - ktoś dlatego że moja mama zawsze o mnie pamiętała ale niedawno odeszła :( więc też pewnie będę spędza urodziny z takim niesmakiem jak ty dziś . Sama sobie zrób prezent jakiś :)