Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxciekawa

Faceci - jakie kobiety Wam się podobają?

Polecane posty

Gość xxciekawa

Na tzw. pierwszy rzut oka,na co zwracacie u kobiety uwagę ? Co Wam się podoba,co Was obrzydza? Przedzial wiekowy +/- 17 - 25 :)

Gość kjygio
ja wolę starsze niż 25 :p

Gość Aborygen Sagitarii
Ja jak zwracam uwagę na kobietę to patrze oczywiście na twarz, ale szybko potem od razu gapie się na nogi. Cholernie mnie podniecają kobiece nóżki :P Obrzydza owłosienie ( nie które mają dużo hormonów męskich i młodym dziewczynom rośnie wąs...Bleee) włosy bardzo ważne to taka wizytówa kobiet. a preferuje takie nieco krótsze np: http://www.domfryzur.pl/wp-content/blogs.dir/9/files/HLIC/090242d086648915bd891a8dce127054.jpg http://www.kobieta.pl/fileadmin/claudia/Claudia_6.1/CL_0806_TEMAT_MIESIACA_03_pozycjonowany_recznie.jpg

Gość xxciekawa
No wiesz, starsze tez moga byc jednak najbardziej interesuja mnie opinie dotyczace mlodych kobiet,sama jestem przed dwudziestką;)

Gość xxciekawa
to bylo do kjygio:) Aborygen Sagitarii dziekuje:) krotkie fryzury sa praktyczne i ladne ale nie kazdemu pasuja niestety :P a zwracasz uwage na to,zeby miala idealne wymiary czy troszke w czy tamta jest bez roznicy? Wolno pisze,bo klawiatura sie psuje...:/ A poza wygladem jaki jest Wasz ideal z charakteru?

Gość xxciekawa
*w tą czy tamta

Gość Aborygen Sagitarii
Następna rzecz tyłeczek :) Tu może by różnie zaley od ciała dziewczyny ogólnie, bardzo małe pupcie nie są w moim typie ale też bez przesady ;) Nie musi koniecznie być szczupła jak modelka, lepiej żeby miała trochę ciała. No i nie lubię dużych cycków.

Gość Aborygen Sagitarii
Nos tutaj wiele dziewczyn ma kompleksy. Ważne żeby się nie wyróżniał. nie był wielki hehe. Noto tyle jeśli chodz o ciało można powiedzieć że naważnejsze są tu: 1. Twarz ( szczególnie włosy) 2. Sylwetka i tu zakres jest wielki nawet lekka nadwaga może być sexy 3. Nogi i stopy mog być wielki może byc nawet ten wasz celluit. nic nie przeszkdza byle nie były bardzo grube.

Gość czarownaica
Ja mam nos jak czarownica, za to reszta niezla. Wiem, wiem, przegralam zycie;):P

Gość Aborygen Sagitarii
Ale najwazniejsza jest osobowość. Charakter dziewczyny, jej sposób patrzenia na świat. Chęci do życia. I podejście do mężczyzny. Bardzo mnie interesuj kobiety w jednym kolorze. To znaczy jej cała osobowość jest powiązan z wyglądem doborem ciuchów i tak dalej. Np Takie marzycielki, troche smutn żadko się uśmiechające, z bladszą skórą, często farbowanymi włosami na rudawy kolor. Które są typem takich kumpeli. Bardzo pociągający typ. :)

Gość mario84000000000000
puszczalskie, lubie dobrze poruchac i tylko tyle warte są dzisiejsze kobiety, kiedyś chciały by je nosić na rękach teraz chcą auto na urodziny , jebane dziwki

Gość Aborygen Sagitarii
Oczywiście typ laski Disco polo, taniej wiochy, wyzywającego różu, białych kozaczków, paseczków mini (spódniczek jeansowych nienawidze tego ... ) blond włosy z pasemkami... Opalania się na solarium. ODPADA na starcie choćby niewiem jak ciekawą była osobą. Zbytnia pewność siebie udziewczyn jest bardzo niepociągająca... emanowanie na siłe swoim ciałem też okropne. Jak najbardziej mile widziana jest kobieta DELIKATNA. z piękną duszą.

Gość Aborygen Sagitarii
heh chyba autorka poszła spać :P

Gość Princesskaaa
Aborygen Sagitarii czemu zakladasz ze jak ktos ma blond wlosy to jest typem laski z dyskoteki?

Gość a podobają się wam dziewczyny
ubierające się na sportowo? Trampki, jakaś koszula w kratę, czy zabawna bawełniana koszulka (np. z nadrukiem smerfów, albo z innych kreskówek)? Czy raczej wolicie eleganckie dziewczyny w spódniacach i szpilkach?

Gość KarolWielkiPowiePrawde
lubie szczuple, wysokie laski. na pierwszy ogien wiedzac dziewczyne idzie jej twarz, a potem sylwetka. co do ubioru to nie preferuje jakiego konkretnego ( moja dziewczyna potrafi ubrac sie jak na kobiete przystalo czyli jakies szpilki i sukienka a takze potrafi ubrac sie bardziej luzacko czyli jakies spodnie i bluza). a i lubie jak dziewczyny maja jasna skore

Gość xxciekawa
jeszcze nie:P musialam przerzucic sie na ekranowa a nie mam tu wprawy :O tak w ogole to fajnie wiedziec:) a sa jakies wady przekreslajace dziewczyne? nie mam zadnych powazniejszych tylko pytam z ciekawosci.. Nie mam tez na mysli "taniej wiochy" tylko dziewczyne normalną,ale"wytapetowana" to rozumiem,ze faceci takich nie akceptuja? Przyznam sie,ze sama mam przebarwienia skory wiec wybieram to mniejsze zlo,pomimo ze pudru nie cierpię.. I co do tej delikatnosci... milo,ze istnieja faceci,ktorzy to doceniają,niestety ja taka jestem ii przez to czesto jestem odbierana jak jakis dziwoląg.:O

Gość Aborygen Sagitarii
blond włosy z pasemkami Tak napisałem. Nie chodzi mi o to że blondynki to discopolowe laski. Nie zrozumiałaś mnie. Albo ni jasno napisałem:) na sportowo hmm... no różnie akurat takie śmieszne nadruczki trampki, mi sie nie podobają trzeba znaleźć złoty środek. jaa śmieszna piżamka czemu nie ae na co dzień ubierajciesię jak kobiety, na luzi ale i elgancko, nie jak bizneswoman nie jak gimnazjalistki. bądcie kobiece, podkreślajcie wasze kształty. :)

Gość Princesskaaa
nie dopasowuj swojego wygladu do tego co sie podoba facetom bo bedzie tyle odpowiedzi ile facetow tylko do tego w czym siebie akceptujesz i w czym sie dobrze czujesz

Gość xxciekawa
mario84000000000000 nie generalizuj .. chyba ze obracasz sie tylko w takim towarzystwie to cóż.. współczuję

Gość Aborygen Sagitarii
Wiem ciężko teraz byc normalnym. Ale napewno warto.:) Wady przekreślające... Każdy lubi co innego. ja nie tolruje: Nałogów, ogromnej pewności siebie, zarozumiałości, braku delikatnośći, braku empatii, współczucia, wywyższania się, kłamliwości, igrania z uczuciami, wrednośći. I kiedy dziewczyna nastawia się że zawsze będzie traktowana jak księżniczka i że mężczyźni będą jej nadskakiwać.

Gość xxciekawa
hmm. jesli chodzi o charakter to nie mam zadnych wad z tych wyzej wymienionych ;) ale co z tego.. przez to dziewczyna postrzegana jest jako nudna..facetowi to pasuje,zas kobiecie juz nie bardzo w tym "szalonym" swiecie.. a wyglad? bo chyba shreka by nikt nie chcial?:P

Gość Aborygen Sagitarii
Absolutnie nie prawda nie jest nudna. Wygląd? Tak najszczerzej to nie ma znaczenia. Jeśli się w kimś zakochamy topatrzymy wnotesie czy spełnia nasze wymagania. Ale i tak każdy sobie coś w głowie wcześniej ustala. Gdybym miał namalować dziewczynę któa potem stała by się prawdziwa i karmiła moe zmysły to wyglądała by mniej więcej tak: 170 wzrostu mniej więcej. Krótsze włosy, szczupła twarz, mały nosek, blada cera, zielone oczy włosy farbowane na ciemnorudy kolor. mały jędrnt biust, dość piękna dość długa szyja. kruche ramiona, dekatne ręce, figura nie za bardzo szczupła. śliczny tyłeczek średiego rozmiaru, ładneszczupłe nóżki. malutkie uszka. małe usta, i długie cieniutkie brwi. :)

Gość Aborygen Sagitarii
Droga Magdo nie podobasz mi się... Ale napewno wielu facetów uganiało by sę za Tobą :)

Gość xxciekawa
dzieki ze moglam z Tobą porozmawiac :) Tymczasem uciekam, zajrzę tutaj jutro :P Dobranoc :)

Gość a jakie kobiety wolicie:
1. Naturalne - tj. makijaż ograniczony do minimum (jakiś puder, tusz do rzęs, błyszczyk na ustach), włosy w naturalnym kolorze, ubrane ładnie, ale na luzie - dzinsy i jakaś koszulka, szczupłe i całkiem ładne z twarzy? 2. Kobiety "zrobione" - pełny makijaż, włosy farbowane, buty na obcasach, spódniczki krótkie, idealna fryzura?

Gość facet90
ja tam nie mam listy wymagań co do wyglądu dziewczyny bo w sumie nawet nie do końca wiem czego się po sobie spodziewać, podobają mi się dziewczyny o przeróżnej budowie ciała, a główne kryterium to przynajmniej trochę ładna buźka, a reszta ma drugorzędne znaczenie, ale bez tego żadna dziewczyna nie przykuje na dłużej mojego wzroku, nawet jakby miała cyce jak donice. znam pewną dziewczynę raczej przeciętnej urody, niska i pulchna ale nie gruba, biust prawie jak u ośmiolatki i do tego śliczna okrągła buźka i rozbrajający uśmiech, zauroczyłem się w niej zaraz jak ją poznałem :)