Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodamamaaaaa

termoopakowanie na butelke-które?

Polecane posty

Gość młodamamaaaaa

chce kupic termoopakowanie na butelkę jakiej firmy kupic, które spełnia swoją funkcje?

Gość Córka Ziemi
tylko nie tommee tippee ... badziewie straszne, strata pieniedzy. Chetnie tez sie dowiem co kupic .

Gość ja miałam Canpola,
ale to było niepotrzebne wydanie pieniędzy, bo opakowanie w ogóle nie trzymało ciepła!

Ja szczerze polecam LOVI Jest podgrzewacz, ktory jednym kliknieciem ogrzeje butelke do odpowiedniej temp. w ciagu 10-20min. A do tego jest własnie torebka termoizolacyjna:) U nas sie sprawdza w 100% Oczywiscie podgrzewacz musisz wygotoqwac pozniej by powrócił do stanu ciekłego:)

Gość vendettaaa
tommee tippee jest super, polecam :)

Gość mlodamamaaaaa
podobno tommy tippi nie sprawdza sie, jesli sie sprawdza to ktory model

Gość Latoroslka
nie wiem czy przyda wam sie ta informacja ale ja zainwestowalam w porzadny termos na jedzenie. Jak wychodze na dluzej, pakuje obiadek i wiem ze dziecko zje cieply posilek. Na allegro takie termosy kosztuja 89zl ale warto.

Gość termotorba
Ja mam torbę całą http://www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol-776-Termo-Torba-Avent-Philips-SCD150-50-w-kolorze-czerwonym.html bo zawsze trzeba było tych rzeczy butelek, słoiczków kilka, więc jedno termoopakowanie mi nie starczało. Torba dobra, długo trzyma temperaturę! Można wziąść na ramie jak się idzie ze straszym dzieckiem na spacer np. bez wózka.