Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic nie trwa wiecznie

Chciałabym poznac kogoś czarujacego

Polecane posty

madry, oczutany, przystojny na swoj sposob

ps nie poznac i umowic sie, ale poznac tu na kafeteri, chce sprawdzic czy tacy mezczyzni istnieja jeszcze

Gość 001
weź coś na sen, może się taki trafi in your dreams :)

Gość 001
szczególnie to przystojny da się tu na kafe sprawdzic :)

heh w snach moze by i sie strafil (poki co gosc tam niestety czesto moj byly) interesuje mnie czy zyja w XXI wieku faceci z zasadami jak z minionej epoki

Gość Jeżeli jej już to przeszło
dokładnie taki jak ja,ale mam obsesję na punkcie lizania kobiecych stóp i ich masowania

Gość Czlowiek_z_bliznami
Autorka wyraźnie napisała ,,przystojny na swój sposób" :D No i problem bo ja jestem przystojny na czyiś sposób :O A tutaj to trzeba ,,na swój" :D

coz taki Don Juhan czy Cassanowa tez byli czarujacymi i niewatpliwie iszarmanciki mezczyznami, a do tego wyrafinowanymi kochankami, pewnie swoje fetysze tez mieli :)

Gość Dzis
Myśle o czyms podobym, ale niech to bedzie ktos realny. Co z tymi facetami, wygineli jak dinozaury, Ci "fajni" co pozostali zajęci i co teraz zrobic...

Mądry - zdecydowanie, oczytany - średnio, przystojny - 6/10. Czarujący - zależy dla kogo. Wszystko to tylko kwestia odpowiedniego dopasowania, z jednymi osobami możemy śmiać się z byle czego, z innymi mieć krzywą minę przy najlepszym dowcipie. Niektóre osoby, nie są naszym fizycznym chodzącym ideałem, ale i tak nam się podobają.

nie szukam dzentelmena z wygladu tylko wlasnie z charakretu, zachowania i wychowania, wyznawanych przez niego zasad ci mezczyzni maja w sobie tyle czaru, ze nie musze byc idealni z wygladu, wtedy maja ta charyzme ktora przyciaga zreszta zawsze mialam tak, ze jelsi znalazlam u faceta pociagajacy charakret i to "coś" np hmm.. zapach, sposob w jaki patrzy, usmiech, gest to juz bylam zauroczona :)

poznawalam i.. rozczarowywalam sie, poniewaz poznac kogos, on wywoluje na tobie mile wrazenie, apozniej sie okazuje zwyklym chamem co podrywa.. schleje sie lezy pod stolem szukam tych prawdziwych

nic nie trwa wiecznie poznawalam i.. rozczarowywalam sie, poniewaz poznac kogos, on wywoluje na tobie mile wrazenie, apozniej sie okazuje zwyklym chamem co podrywa.. schleje sie lezy pod stolem szukam tych prawdziwych O ja robie podobnie z tym, że jak już poznaję nową osobę jako cham i ordynarny typek to okazuje się pozniej, że jestem spoko i miły, uprzejmy, wrażliwy i znajomoście sie kończy nie wiadomo dlaczego.

widze nie boisz sie stawic czola archetypowi dzentelmena? :) myslisz, ze laczy nas ten sam przedzial wiekowy?.. heh wiek intelektualny moze sporo sie roznic od biologicznego

Jestem fajną, dość specyficzną osobą - jednak archetyp dżentelmena też nie pasuje do mnie w 100%... Jestem raczej osobą idącą z duchem czasu, która i tak znajduje miejsce na wartości, których chce się trzymać.

widze, ze jestes tez osoba pewna siebie, dobrze, tacy ludzie mnie nie denerwuja, bo przyznam szczerze irytuja mnie lekko takie "ciapy" zyciowe, sama lubie brac los w swoje rece, jestem osoba otwarta moze to wynika z tego ze nie potrafie zrozumiec osob zbyt wstydliwych ;) nie odpisales nic na 2 czlon mojej wypowiedzi;) ahh i skad wiesz ze chcialbys zebym to ja poznala ciebie? moze nie ma we mnie nic interesujacego

Specjalnie nie odpowiedziałem na drugi człon, bo dla mnie wiek to tylko nic nie znaczące cyferki. Bez sensu jest rozpatrywać życie w kwestiach różnicy wieku. Chyba, że są one bardzo znaczące. Co do pytania... Na tym właśnie polega istota poznania, dopiero wtedy można stwierdzić, czy ktoś jest interesujący czy nie.

niby tylko cyferki, ale potrafia namieszac, nie raz mialam z tym problem, fascynuja mnie starsi mezczyzni odemnie, jednak podkreslam nigdy mnie z zadnym nic nie laczylo, nie pociagali mnie fizycznie ale imponowali, a to spora roznica ;)

Gość |offerma
schlać się dobra rzecz :D

jestesmy z sasiednich wojewodztw