Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzudzitsu szerszen

co zrobić? odnośnie osoby towarzyszącej na wesele

Polecane posty

Gość dzudzitsu szerszen

witam , sprawa wygląda tak, że za póltora tygodnia ide na wesele, zaprosiłem dziewczynę, na której mi zależało i ona dawała mi do zrozumienia, że jej też zależy. Jakiś tydzień temu pisała mi, że chodzi na uczelnię za jakimś facetem , który jej sie podoba, ja olałem sprawę, bo czułem, że blefuje, po czym ona napisała, że myślała, że będę chociaż trochę zazdrosny. 3 dni temu napisała, że musimy ograniczyć kontakt, bo ona kogoś poznała, zabolało mnie to bardzo i przyznam, że jestem zazdrosny jak cholera. Jednocześnie powiedziała, że nic mi nie obiecywała, na co jej powiedziałem ze to nie w porzadku. Na koniec doszła do wniosku, że pójdzie ze mna jako koleżanka, a potem "zobaczymy co dalej". Co mam robić? Olać ją? Teraz ciężko mi będzie znaleźć kogoś w jej miejsce, poza tym mam potwornego nerwa na nią i dziwnie bym się czuł jakbym miał ją przedstawić komuś z rodziny...

Gość aneta wawa
jak dasz rade to nie bierz jej! niech sobie nie mysli ze bedziecie za nia latac, a ona niech wybierze z kim chce sie spotykac. jak woli z tamtym to trudno... musisz przebolec.

Gość dzudzitsu szerszen
no właśnie, tu sie pojawia problem, długi weekend to będzie, każdy ma swoje plany, ciężka sprawa...

Gość dzudzitsu szerszen
No i właśnie, myślałem, że będzie spoko i zapowiedziałem, że będę z kimś, wiadomo, że to wydatek dla pary młodej i nie wypada przyjść nie z gruchy ni z pietruchy samemu ;/

Gość kopnij ja
w doope, jakaś nienormalna chyba, albo i normalna - zuwagi na to, że jest kobietą :D

Gość Zdziwiona Ilona
Młodzieńcze - ona się Wami bawi, a z takimi to krótka piłka, trzeba kopnąć ją w d**ę i po problemie. pff ... jeszcze pcha się na darmową imprezę... jakby była normalna to sama by napisała, że nie chce iść :P :P

Gość dzudzitsu szerszen
Czyli mam pójść sam????;>

Gość mówią mi kasia
olej ją, nic z tego nie będzie jeśli ona tak postępuje, pomyśl chłopie!

Gość dzudzitsu szerszen
łatwo powiedzieć, nie wiem przeboleje chyba to i pójdę z nią

Gość sajiuoa
powiedz pipie dosadnie, że owszem jesteś nią zainteresowany, ale żadnyych manipulacji nie lubisz i że to jej wybór. chce kręcić z kolegą z uczelni to ma wolną drogę.

Gość uuuuaaaa
a nie mozecie iść tak zwyczajnie jak kumple.. rodzinie ją przedstawisz jako "koleżanka" i tyle.. a może akurat na tym weselu będziecie mieli czas pogadać, pośmiać się i się zbliżycie jakoś. Nastaw się pozytywnie i baw się dobrze :)

Gość dzudzitsu szerszen
zabrać ją i potem kopa w doope jej dać? :)

Gość tak jest!
i wydymac!

Gość powiedz jej tak
Ok, chodź ze mną na wesele jako koleżanka, ale nie myśl sobie , że nie zabiorę paczki gumek :)

Gość dzudzitsu szerszen
ona mowila, że jak nie bedzie spac osobno to nie idzie :D :D

A masz maszkaro! :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D:D :D :D :D :D

Gość Ja w ogóle nie rozumiem
Twojego problemu. A po co masz kogokolwiek znajdować na Jej miejsce i dlaczego musisz w ogóle z kimkolwiek iśc na wesele? Obcinają głowy za pójście samemu, czy co? Ja jestem kobietą, chodzę na wesela sama i żadnego problemu w tym nie widzę. To nie średniowiecze.