Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ookk

Pękła prezerwatywa dnia następnego mały skrzep krwi

Polecane posty

7-13 miałam okres a 16 kochałam się z facetem i pękła nam prezerwatywa i doszedł częściowo we mnie. mój cykl trwa 36 dni więc byłam 6-7 dni przed owulacją. możliwa jest ciąża? a, i dnia następnego pod wieczór miałam poplamioną bieliznę przezroczystym śluzem w połowie wymieszanym z krwią oraz małym skrzepem krwi. śluz i skrzep był lepki i rozciągliwy. Ma to coś ze sobą wspólnego? proszę o porady i odpowiedzi szczere anie pisanie by pisać

1. Zakładając, że cykl się nie rozregulował to byłaś jakieś dwa tygodnie przed szczytem owulacyjnym, a nie 6-7, bo jak wiadomo (a może Tobie nie wiadomo) szczyt płodności przypada 14 dni przed miesiączką, a nie w połowie cyklu. Przy powyższym założeniu prawdopodbieństwo ciąży jest bliskie zeru. 2. Czy konsultowałaś tak długie cykle z ginekologiem? 3. Plamienie najlepiej skonsultować z lekarzem ginekologiem.

Witam, tydzień spóźnia mi się miesiączka, już histeryzuje nie śpię po nocach nie wiem co robić...w dniu5 spóźnienia zrobiłam z rana test wyszedł negatywny...kocham się z chłopakiem od 2 lat w prezerwatywie zawsze jak dochodzi wyciąga ze mnie, tylko czasem podczas pieszczot wejdzie we mnie bez prezerwatywy ale wtedy nie dochodzi nigdy do wytrysku ani we mnie ani na zewnątrz w czasie pieszczot...nie wiem co robić;( chce napomknąć ze rok temu też o tym czasie spóźnił mi się okres tydzień, ale dostałam..jeszcze od czwartku jestem na diecie tzn nie jem słodyczy fast foodów, gazowanych co wcześniej jadłam i piłam nadmiernie. teraz po prostu 5 lekkich posiłków o regularnej godzinę, oraz zaczęłam jeździć na rowerze oraz robić brzuszki czy to tez może być przyczyną spóżnijącej się miesiączki, napomknę że mam 21 lat i nie chciałabym już być w ciąży proszę o rade... z góry dziękuje

nie nie konsultowałam się z ginekologiem. Mam tak od zawsze i jakiegoś problemu z tego powodu nie mam. A czy mogło dojść do przesunięcia/przyspieszenia owulacji? Bo ki się jakoś nie wydaje że tak można a słyszałam taką opinię....