Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest ze mna

nie mam ochoty flirtowac ani rozmawiac

Polecane posty

Gość co jest ze mna

Juz kilka miesiecy zakonczylam swoj zwiazek. Rany sie zagoily, teraz poznaje nowych ludzi, ale czuje niehcec do flirtow, dziwne jest to o tyle, ze widze mezczyzne ktory mi sie bardzo podoba, lubie go, widac on jest mna zainteresowany, prowadzi rozmowe jak czysty flirt.. a ja zero, w pewnym momencie odechcewa mi sie, ogrania mnie jakby obojetnosci. Kiedys bylam bardzo dobra w takich damsko meskich rozmowach.

Gość co jest ze mna
pamietam wszystkie ale nie mam ochoty, niby chce, ale dopada mnie obojetnosc

Gość co jest ze mna
hehe milobyloby miec nowego przyjaciela, ale ja szukam rozwiazania mojego problemu, bo jednak chcialabym znalezc milosc

Gość co jest ze mna
tak.. tylko ja moglabym ja znalezc gdybym nie zacinala sie i czula tego zobojetnienia, nigdy wczsniej nie mialam takiego problemu

Gość co jest ze mna
dlaczego?

Gość co jest ze mna
wybacz ale nie podaje, interentowe znajomosci wydaja mi sie niewlasciwie, nie lubie ich

Gość nic nie trwa wiecznie
jestem z wojewodztwa wielkopolskiego a ty? :)

Gość nic nie trwa wiecznie
heh, a niby podawal sie za dzentelmena hii a juz nagaduje panne na forum :) kochana jeszcze kochasz bylego :)

Gość co jest ze mna
jestem z malego miasteczka, wies prawie ;P

Gość co jest ze mna
nie, emat z bylym zakonczony, co prawda tesknilam okropnie, ale to juz 7 miesiecy

Gość aaa wiesz co
tez to mam... z jednej strony mi brakuje dziewczyny, z drugiej nie chce mi sie nawet podrywac zadnej czy nawet dawac sie podrywac i odbijac pileczke jak juz jakas cos zacznie a jak juz pomysle, ze na powaznie mialbym sie przed jakas otwierac to jak jakis science fiction dla mnie... :o

Gość co jest ze mna
to moze wiece co jest nie tak? ptagniemy poznac kogos, a nie mamy sily? na to by jakos poprowadzic interesujaca i zacheciajaco rozmowe, nawet jelsi ta osoba ma na to ewidentnie ochote

Gość co jest ze mna
ja ide spac, dobranoc wszystkim

Gość EL NINKA
Znam to uczucie i w moim przypadku nie przeminie. Z miłością straciłam znacznie więcej ... To był dla mnie sens, tak się cieszyłam, starałam i pielęgnowałam, tak chcialam stworzyć coś pieknego i trwałego. Patrzyłam jak cegiełki runely, jedna po drugiej, nie sadzilam, ze ja tak runę... Nie mam przeslania nadziei

Gość widzialas zaloty
golebia pawia -jak stroi ogonek,drepce i kreci sie w kolko nie kazdy ma ochote z siebie robic durnia wyluzuj:)

Gość EL NINKA
Ja robiłam z siebie idotkę. On tylko pogrązał. Teraz pozostało mu pogrążenie w realiach zycia codziennego.